Bonde Zaidalifah: ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR!

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR!

12:11 am

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR! Assalamualaikum dan Selamat Pagi.. Hai reader semua, Watch This Ice Age Beasts Come to Life!Temui pameran epik makhluk yang menjelajah bumi berjuta-juta tahun yang lalu ...Dari Giant Wooly Mammoths hingga Saber-Toothed Tigers, ini adalah persembahan 'paling keren' di bandar. Memang seronok dapat melihat makluk purba ini... memang teruja nak tengok depan-depan.  Maklumlah masa zaman kanak-kanak tidak sempat dan berpeluang untuk ke pameran hebat ini.  Peluang yang ada jangan dilepaskan di depan mata. Jom ikuti Bonde menerokai ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR!

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR!

Buka 11hb Mei 2018 hingga 31hb Disember 2018:
10.00 pagi hingga 7.00 malam
Selasa hingga Ahad & Semua Cuti Umum.

Anda juga akan meneroka dunia yang meriah dengan aktiviti yang diadakan yang termasuk:

Kastil melompat

Gelanggang ais skating

Snowpool

Permainan & aktiviti hiburan

Barang dagangan

Hiburan & dokumentari video

Makanan & minuman bertema

Lihat gergasi zaman ais dari seluruh dunia - termasuk Amerika, New Zealand, Australia & Eropah!

Plus banyak lagi.

Dibawah ini, Bonde Kongsikan gambar-gambar sekitar lawatan Bonde ke ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR anda semua bawalah anak-anak anda sempena cutu sekolah dan cuti hujung minggu,  kerana pameran ini 31hb Disember 2018.

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,


ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,




ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,



ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,




SABERTOOTH CAT

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,

GLYPTODO

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,

MEGATHERIUM

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,


MACRAUCHENIA

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,

BRONTOTHERE

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,

CHALICOCOTTHERIUM

MEGALOCEROS

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,

BALUCHITHERIUM

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,

WOOLLY MAMMOTH

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,


WOOLLY RHINO

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,




PHORUSRHACOS

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,

DODO BIRDS

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,


Bayaran untuk Ice Cating adalah RM 10 seorang dan RM 3 untuk sewa kasut

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,

T-REX

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,



ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,

ICE AGE ALIVE DI KUALA LUMPUR, BINATANG ZAMAN PURBA, DINOSOR,FILEM ICE AGE ALIVE, BINATANG TERBESAR, ZAMAN PURBA,

Untuk keterangan lanjut dan info tiket anda bolehlah ke link : www.iceagealive.com

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

6 TEGURAN MEMBINA

  1. wah banyak jugak aktiviti menarik ye. insyallah ada rzeki sampailah sini

    ReplyDelete
  2. bestni!nanti nak bawak anak2 gee lah pergi KL...good info bonde!

    ReplyDelete
  3. Bestnya bonde ive age dah di KL sekarang. Boleh bawa anak anak datang sini bila cuti sekolah nanti

    ReplyDelete
  4. menariknya! sampai end of this year ni kan? sempat la nak bawak anak2.. kami dari kedah.. salah perkenalan :)

    ReplyDelete
  5. wah ice age. syaza suka tgk movie ice age, dari awal sampai habis..

    ReplyDelete
  6. Boleh bawa anak-anak ke sini. Mesti seronok.

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN