Bonde Zaidalifah: SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ”

SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ”

11:09 pm

Assalamulaikum Dan Selamat Malam...

Hai reader semua, Dah lama Bonde tak join segmen sejak Ramadhan dan Syawal ... Bonde telah dipelawa untuk join segmen dari blogger Ejulz. 

Tanda support beliau, Bonde join dan ajak anda semua join sekali :)

SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ”

[KLIK BANNER UNTUK JOIN]

Tujuan utama ejulz mengadakan segmen ini adalah bagi mengeratkan silaturrahim antara sahabat2 blogger semua. Selain itu, sedikit sebanyak dapat membantu sahabat2 blogger yang sedang mencari kerja partime dan usahawan2 yang sedang mencari pekerja2 partime untuk perniagaan mereka. Dan selain itu juga, ejulz membuat segmen bertajuk seperti di atas kerana ejulz nak bagi hadiah buku berkenaan partime untuk korang.


Ok, tanpa membuang masa ejulz nak bagitau cara2 join segmen ni. Macam biasa. Simple jer.. ^_^


1. Follow blog Ejulz / Aerill Hassan / ShirVen / Shafyqah

2. Follow Instagram Ejulz / Aerill Hassan / ShirVen / Shafyqah


4. Buat entry bertajuk “SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ”

5. Tampal banner kat atas pada entry korang dan backlink ke entry segmen ni.

6. Nyatakan kerja partime yang korang sedang buat / suka buat / dalam perancangan nak buat / sekiranya korang memerlukan pekerja partime dari kalangan blogger (Nyatakan sekiranya ada. Kalau tak ada abaikan ^_^)

7. Last sekali, macam biasa letak link entry korang di ruangan komen di bawah

8. Hanya terbuka kepada blogger yang menetap di MALAYSIA sahaja ^^

Segmen tamat pada 31 JUL 2018..

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

3 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN