Bonde Zaidalifah: STEAMBOAT VOLCANO SHABU-SHABU PALING WIN

STEAMBOAT VOLCANO SHABU-SHABU PALING WIN

1:56 pm

STEAMBOAT VOLCANO SHABU-SHABU PALING WIN Assalamualaikum Dan Selamat Malam... Hai reader semua, NAK MAKAN GUNUNG BERAPI... YANG BERASAP-ASAP TU! Bebuka puasa makan steamboat dan seafood... ubah selera dengan makan makanan panas-panas.  Dekat Cyberjaya ni Bonde memang suka ke Volcano Shabu-Shabu. Kalau Anda peminat steamboat, sila la berkunjung ke sini. Uniknya, makanan akan diletak di atas conveyor belt dan akan berpusing-pusing macam yang anda selalu nampak kat kedai-kedai sushi tu. Pilihlah mana yang anda suka, banyak mana pun tak kesah! Memang puas makan, sebabnya makanan dekat sini memang akan ditop-up sentiasa.  Kurang sahaja staff dekat situ akan top-up STEAMBOAT VOLCANO SHABU-SHABU PALING WIN

NAK MAKAN GUNUNG BERAPI... YANG BERASAP-ASAP TU!


Sekali sekala tekak Bonde nak makan makanan Korean food memang dekat Volcano Shabu-shabulah pilihan Bonde dan keluarga. Segala macam makanan laut ada dekat sini, kepingan hirisan daging lembu, kambing, ayam, ikan dorry, sushi, Dim Sum, Yong Tau Foo, satay, ais kacang, ais krim potong, buah-buahan dan aneka pilihan fish ball, crab ball, sayur-sayuran dan macam-macam lagi.

STEAMBOAT VOLCANO SHABU-SHABU PALING WIN, TEMPAT MAKAN DI CYBERJAYA, SEAFOOD  STEAMBOAT,


STEAMBOAT VOLCANO SHABU-SHABU PALING WIN, TEMPAT MAKAN DI CYBERJAYA, SEAFOOD  STEAMBOAT,

STEAMBOAT VOLCANO SHABU-SHABU PALING WIN, TEMPAT MAKAN DI CYBERJAYA, SEAFOOD  STEAMBOAT,




STEAMBOAT VOLCANO SHABU-SHABU PALING WIN, TEMPAT MAKAN DI CYBERJAYA, SEAFOOD  STEAMBOAT,


STEAMBOAT VOLCANO SHABU-SHABU PALING WIN, TEMPAT MAKAN DI CYBERJAYA, SEAFOOD  STEAMBOAT,


STEAMBOAT VOLCANO SHABU-SHABU PALING WIN, TEMPAT MAKAN DI CYBERJAYA, SEAFOOD  STEAMBOAT,


STEAMBOAT VOLCANO SHABU-SHABU PALING WIN, TEMPAT MAKAN DI CYBERJAYA, SEAFOOD  STEAMBOAT,


STEAMBOAT VOLCANO SHABU-SHABU PALING WIN, TEMPAT MAKAN DI CYBERJAYA, SEAFOOD  STEAMBOAT,


Ada 4 pilihan sup iatu Sup sayur, sup ayam, sup Tom Yam atau sup volcano yang pedas spesel. Paling spesel adalah signature sos dipping home made yang sangat yummy!

Pilihan keluarga kami ialah... dua sup Tom Yam untuk Kanda dan Fatin dan satu sup ayam untuk Bonde, sebab Bonde suka sos cili homemade tu macam tak sesuai makan dengan sup Tom Yam. 

STEAMBOAT VOLCANO SHABU-SHABU PALING WIN, TEMPAT MAKAN DI CYBERJAYA, SEAFOOD  STEAMBOAT,


Memang layan makan steamboat dekat sini, sebab periuk sorang satu.. suka hati kitaoranglah nak makan apa "periuk masing-masing"

Info untuk anda,
Kalau nak makan dekat Steamboat Volcano Shabu-Shabu ni lebih baik anda call ter;ebih dahulu, bukan apa.. takut nanti fully booking dekat situ penat anda datang jauh-jauh nanti, Tak dapat nak makan.. dekat situ.. Sebabnya rata-rata yang datang sini sudah booking tiga hari awal.  Masa Kanda booking ni waktu pagi nasib kami ada meja kosong lagi... tapi di belah luar.. yang belah dalam semua telah dibooking..

Alhamdulillah syukur.. ada rezeki kami.


STEAMBOAT VOLCANO SHABU-SHABU PALING WIN, TEMPAT MAKAN DI CYBERJAYA, SEAFOOD  STEAMBOAT,


STEAMBOAT VOLCANO SHABU-SHABU PALING WIN, TEMPAT MAKAN DI CYBERJAYA, SEAFOOD  STEAMBOAT,


STEAMBOAT VOLCANO SHABU-SHABU PALING WIN, TEMPAT MAKAN DI CYBERJAYA, SEAFOOD  STEAMBOAT,

All you can eat! Sijil Halal terjamin!

[HARGA]

Lunch RM31.70 nett seorang
Dinner RM34.90 nett seorang

Untuk maklumat lanjut anda boleh ke laman web berikut :

FB : www.facebook.com/volcanoshabushabu2/


Volcano Shabu Shabu Buffet
Lokasi: P3-10, Shaftsbury Square, 

Persiaran Multimedia, Cyber 6, Cyberjaya

Operasi: Setiap hari 11.30am - 10pm


Hubungi/Tempahan: 03-86882890



~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

9 TEGURAN MEMBINA

  1. sYOK boleh masak sendiri nak try nanti dengan EE fav dia steamboat

    ReplyDelete
  2. Alaaaaaa....bonde..kenapa takde kat KL...kat Cyberjaya jer ke...menarik ni...nampak sedap..Dania sure suka

    ReplyDelete
  3. Tempat baru LZ akan terjah.. LZ suka bab2 makan steamboat ni..

    Thanks for sharing kak..

    ReplyDelete
  4. Syoknyaaaa stimbot. 1 periuk sorang, memang puas hati

    ReplyDelete
  5. lebih kurang dengan harga seoul garden. Tengok daging dia rasa tergoda pulak tambah ada 4 pilihan sup sebab selalunya 2 pilihan je

    ReplyDelete
  6. alamak, terliurnya tgk.. sabo.. sabo..posa.. posa..

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN