Bonde Zaidalifah: LIRIK LAGU LAVIDA RAYA - DSV

LIRIK LAGU LAVIDA RAYA - DSV

12:13 pm

LIRIK LAGU RAYA LAVIDA RAYANYANYIAN DATO SERI VIDA

LIRIK LAGU RAYA LAVIDA RAYA NYANYIAN DATO SERI VIDA


Muah…muah
Muah…
Kita nyanyi sama-sama ye…

Yang jauh okay
Yang dekat okay
Di hari raya semuanya mesti okay
Ibu ayah okay
Anak-anak okay
Raya with my family feelingnya paling okay

Di hari raya ku putih jelita
Pinkishnya warna blink-blink shinning sini-sana
Lipstick dimuka merah menyala
Lavida raya unyuk sayang-sayang semua

Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo mintaklah duit raya
Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo…oo…ooo raya
Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo bagilah duit raya
Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo…oo…ooo raya
Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo dapatlah duit raya
Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo…oo…ooo raya
Oo…ooo…ooo…oooo…ooo…oo banyaknya duit raya

Raya memang happy happy happy
Tema warna warni sayang cantik sekali
Sedondon sehati
Duit seguni saya dah ready
Duit raya diberi…mari mari…mari mari

Di hari raya ku putih jelita
Pinkishnya warna blink-blink shinning sini-sana
Lipstick dimuka merah menyala
Lavida raya unyuk sayang-sayang semua

Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo dapatlah duit raya
Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo…oo raya
Oo…ooo…ooo…oooo…ooo…oo banyaknya duit raya

Ingatlah sayang-sayang semua ye
Beraya ikutlah kemampuan diri tau
Raya walau setahun sekali
Jangan berhabis belanja berjoli
Ingat tu tau…okay okay…okay tak
Hmmm good

Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo…oo…ooo raya
Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo mintaklah duit raya
Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo…oo…ooo raya
Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo bagilah duit raya
Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo…oo…ooo raya
Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo dapatlah duit raya
Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo…oo…ooo raya
Oo…ooo…ooo…oooo…oooo…ooo…oo inilah lavida raya


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

  1. ooh lagu ni annoying tapi lekat dalam kepala da ahahah.. catchy tapi xmo tengok mv.. dngr lagu ja xpa hehe..

    ReplyDelete
  2. Kagum la ngna semangat DSV ni..walau orang kecam macam mana pun dia ok je..as long as dia masyuk kan..hahaha..org yng kutuk tu dapat apa?

    ReplyDelete
  3. lagu yang ceria..selalu jugk ulang dengr dulu..hahaha

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN