Bonde Zaidalifah: DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI

1:08 am

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA UNTUK BAKAL PENGANTIN Assalamualaikum Dan Selamat Petang, Hai reader semua, Sabtu lepas Bonde berpeluang menghadiri "OPEN DAY" yang diaadakan di D'Jarilicious di Kajang Perdana.  Majlis Open Day ini diadakan bertujuan untuk memperkenalkan pakej yang menarik oleh DJarilicious Catering. 

Bonde pon tak melepaskan peluang untuk menghadiri Majlis ini kerana, Selalunya dekat pejabat dan dalam komuniti kadang kalau nak buat majlis perjumpaan atau mesyuarat pasti akan ada jamuan, Jamuan makan di awalan mesyuarat  atau diakhir/selepas mesyuarat diadakan, kena buat tempahan dan order dari catering.

Yang bestnya kehadiran Bonde kali ini, Boleh merasai semua jenis hidangan yang disediakan untuk memudahkan pilihan lauk-pauk dan mengikut pakej  yang bakal di tempah nanti.

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,


Selain pakej untuk majlis jamuan dan mesyuarat DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ JOM KENDURI Pakej ini sangat murah dan berbaloi untuk anda yang ambil pakej mereka.

Bagi mereka yang duduk di perumahan yang berada di Bandar memang susah dan sukar sekali nak buat rewang macam dekat kampung, Maklumlah kawasan rumah terhad.  Takkan nak pakai kawasan rumah jiran tertangga sudah tentu menyusahkan mereka dan pasti mereka rasa terganggu pula dengan majlis yang kita adakan.  Nak buat dekat rumah pun kawasan sendiri terhad tak nak dapur bersepah!  Lepas tu penat nak kena kemas balik betul tak?

Untuk itu,
DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI dengan harga pakej RM 2990.  Murah bukan! 

Kalau anda nak tahu, Bonde dimaklumkan oleh Puan Shida (owner Djarilicious Catering) pakej ini memang ramai yang ambil, nak buat majlis kenduri sempena yang sambut puasa majlis doa selamat dan bacaan tahlil ramai pelanggan yang ambil pakej ni.  Maklumlah segalanya telah tersedia tinggal bayar kos tempatan  kepada pihak catering tak perlu pening-pening nak sediakan bahan-bahan basah atau kering, Dapur bekecah sebelum dan selepas kenduri memang penat nak kemas sakit badan tak berbaloi langsung.

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,

Jadi masa Bonde hadir hari tu, dapatlah Bonde merasa keenakkan hidangan dalam pakej RM 2990 diatas antara Menu Diraja dan Menu Ala Kampung adalah :
- Nasi Minyak/Beryani
- Ayam Masak Merah
- Daging Masak Hitam 
- Ayam Goreng Berempah
- Daging Kuzi
- Dhalca Sayur
- Dowry Tempura Dengan Sos Lemon
- Gulai Ikan Masin Dengan Terung
- Masak Lemak Cili Api Nangka Dengan Perut
- Acar Buah Makngah
- sambal Sotong
- Papedom

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,

[ REVIEW DARI BONDE ]


Bonde sempat makan menu yang dihidangkan iaitu nasi beriani, nasi minyak, ayam masak merah, daging masak hitam utuk pinggan Bonde.  Dan rasa juga gulai ikan masin dengan terung, masak lemak nangka dengan perut dari pinggan Kanda dan Fatin.  Bagi Bonde makanan yang Bonde rasa semua sedap memang kena dengan selesa Bonde. Kalau lauk ni dimasak dekat kenduri anda jangan marah boleh tambah lauk berkali-kali. (memang sedap sangat bagi Bonde)

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,

Untuk Dowry Tempura dengan Lemon, Menu ni sangat menarik! kalau anda dah pergi jemputan kenduri 5 kali dalam masa satu hari, tak akan nak makan nasi kan!  limit Bonde pon kalau hadir jemputan yang lebih tiga kali hanya mampu makan nasi dua kali itupun dalam kuantiti yang paling sedikit he he he jadi anda boleh pilih menu dowry tempura ni sebagai penganti sepingan nasi anda.  Kerana menu ni boleh makan begitu sahaja yang pasti ianya sedap dan kanak-kanak juga sukakannya.

Family kami sukakan sajian menu yang disediakan oleh Djarilicios Catering.

[PUDING MANGGA]

Puding mangga ni memang sangat sedap.. Mangga dia sangatlah fressh sekali! Dah balik rumah dok teringgat-ingat lagi Pudding Mangga ni.

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,

[ DESERT DARI MIOR DESSERT SHAH ALAM ]

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,

Lepas makan menu utama pasti nak rasa pencuci mulut pula, ini memang rasa geram sangat, nak saja ambik semua, menu pencuci mulut yang penuh warna warni, tahan nafsu oooo maca-macam ada friut tart, brownies, cake chocolate, red velvet, sanwich, cream puff semua sedap dan Bonde sukakannya.


DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,

[PAKEJ-PAKEJ LAIN YANG TURUT DI TAWARKAN]

- Pakej Kenduri

- Pakej Tunang Nikah

- Pakej Berbuka Puasa

- Pakej Hari Raya
DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,

DJARILICIOUS CATERING MENAWARKAN PAKEJ ISTIMEWA JOM KENDURI, PAKEJ CATERING, CATERING MURAH, KENDURI,


Kalau anda berminat dan hendak dapatkan info lebih lanjut tentang promosi dan berkenaan pakej yang disediakan di Djarilicious Catering ni boleh lah rujuk link di bawah.

Facebook :djarilicious

Instagram : djarilicious_catering

Nombor Telefon:

016-2328532 (Sham)
016-9218532 (Amy)
016-6608532 (Farhan)
016-9058532 (Cida)

Alamat :

Djarilicious Catering
No. 32-G, Blok B
Kajang Perdana 3/2
Taman Kajang Perdana
Selangor.


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

6 TEGURAN MEMBINA

  1. Semua pilihan menu kat sini nampak sedap-sedap Bonda.. puashati kan..

    ReplyDelete
  2. Banyaknya menu. Then banyak pilihan package yg ditawarkan ikut budget kan.. Nice sharing bonde.

    ReplyDelete
  3. Menu banyak...puding mangga menjadi pujaan

    ReplyDelete
  4. DJarilicious ni memang menarik dan tawaran pakaj yang ditawarkan semuanya agak berbaloi bergantung kepada jenis majlis yang nak kita buat. Kalau lia ambik je dari sini senang je. Tak payah fikir panjang.

    ReplyDelete
  5. Mur mur murah sgt pakej dia tu bonde

    ReplyDelete
  6. Menarik menu-menu yang ditawarkan..

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN