Bonde Zaidalifah: EUCERIN PROACNE A.I CLEARING TREATMENT 14 DAYS CHALLANGE MEMANG TERBUKTI BERKESAN!

EUCERIN PROACNE A.I CLEARING TREATMENT 14 DAYS CHALLANGE MEMANG TERBUKTI BERKESAN!

12:37 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Petang...

Hai reader se mua,


Eucerin® ProACNE A.I Clearing Treatment 14 Days Challenge akhirnya Bonde memberanikan diri untuk menyahut cabaran dalam 14 hari mengunakan produk Eucerin!

Kaum wanita mana yang kulit muka sentiasa licin dan tak pernah ada jerawat.  Masalah jerawat tetap akan mucul lebih-lebih lagi jika menjelang hari nak datang haid ini adalah normal.  Kadang ada dikalangan wanita pantang makan kacang muka mudah naik jerawat tu jenis yang kulit muka sensitif. (Alhamdulillah Bonde tak payah pantang makan kacang jerawat tak naik.)

Masalah jerawat yang Bonde hadapi ialah ianya lambat nak baik atau pulih... bila ianya keluar selalu mengambil masa yang lama untuk pulih, lebih-lebih lagi tangan ni gatal nak sentuh jerawat yang muncul tu.. tanpa sedar jari merayap jer nak kutil-kutil jerawat tu... Ish-ish itulah punca jerawat lambat baik, jari dan tangan tak reti duduk diam!

EUCERIN PROACNE A.I CLEARING TREATMENT 14 DAYS CHALLANGE MEMANG TERBUKTI BERKESAN!


EUCERIN PROACNE A.I CLEARING TREATMENT 14 DAYS CHALLANGE , product Eucerin, jerawat,

[ APA ITU EUCERIN PROACNE A.I CLEARING TREATMENT ]

Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment ialah :


EUCERIN PROACNE A.I CLEARING TREATMENT 14 DAYS CHALLANGE , product Eucerin, jerawat,

EUCERIN PROACNE A.I CLEARING TREATMENT 14 DAYS CHALLANGE , product Eucerin, jerawat,

Sejenis krim pelembab yang tidak melekit.  

EUCERIN PROACNE A.I CLEARING TREATMENT 14 DAYS CHALLANGE , product Eucerin, jerawat,

Sesuai untuk kulit yang mempunyai masalah seperti berminyak, berjerawat, parut/pori yang tersumbat. 

Diformulasikan dari bahan-bahan aktif yang terbukti berkesan, Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment mengurangkan masalah jerawat dengan cepat dalam masa hanya dua minggu

Bahan-Bahan yang terdapat didalamnya menjadikan kulit lebih licin dan sihat terdiri daripada:

Sepuluh peratus  Hydroxy Complex, kombinasi tiga ejen pengelupasan yang berkuasa tinggi iaitu  AHA (asid glikolik), BHA (asid salisilik) dan PHA (gluconolactone) yang membantu memperbaharui permukaan kulit, membersihkan pori, mengurangkan bakteria penyebab jerawat, P. acnes, dan menanggalkan sel kulit mati;

Licochalcone A, bahan anti radang yang mengurangkan kerengsaan dan membantu mengurangkan kemerahan pada wajah;

Dexpanthenol, yang terhasil daripada vitamin B5 adalah pelembap yang mengekalkan kandugan air dalam wajah untuk meningkatkan daya tahan kulit dan melindunginya daripada pencemaran alam sekitar.


EUCERIN PROACNE A.I CLEARING TREATMENT 14 DAYS CHALLANGE , product Eucerin, jerawat,

(Nampak tak jerawat manis disitu!)

[ PERCUBAAN MENGUNAKAN EUCERIN  PROACNE A.I CLEARING TREATMENT SELAMA 14 HARI ] 

Hari Pertama : Terdapat jerawat dan Bonde telah meletakkan krim Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment pada hari pertama dibahagian muka yang terdapat jerawat.  Bonde turut sapukan krim ini kerana terdapatnya jerawat halus yang kelihatan, Bonde berasa sangat tidak selesa dengan kemunculan jerawat tersebut.

Hari Kedua : Terus menyapukankan krim pada jerawat dibahagian yang sama.

❤ Hari Ketiga : Terus menyapukankan krim pada jerawat dibahagian yang sama.  (Jerawat dah nampak kekeringan.)

❤ Hari Keempat : Terus menyapukankan krim pada jerawat dibahagian yang sama. (Jerawat nampak kekeringan dan mengecut)

❤ Hari Kelima : Terus menyapukankan krim pada jerawat dibahagian yang sama. (Jerawat sudahpun mengering)

❤  Hari Keenam : Terus menyapukankan krim pada jerawat dibahagian yang sama. (Jerawat sudahpun mengering dan tertanggal)

❤  Hari Ketujuh : Terus menyapukankan krim pada jerawat dibahagian yang sama. (Jerawat sudahpun kepingan tertanggal sepenuhnya)

❤  Hari Kelapan : Terus menyapukankan krim pada pori bekas jerawat dibahagian yang sama. (bekas jerawat agak berlubang/pori kulit agak besar)

❤ Hari Kesembilan : Terus menyapukankan krim pada pori bekas jerawat dibahagian yang sama. (proses mengecilkan pori kulit muka)

❤ Hari Kesepuluh: Terus menyapukankan krim pada pori bekas jerawat dibahagian yang sama. (proses mengecilkan pori kulit muka)

❤ Hari Kesebelas : Terasa kulit muka sangat selesa dan nampak perubahan yang ketara iaitu kurang keriang dan agak lembab (proses mengecilkan pori kulit muka hingga hilang parut jerawat)

❤ Hari Keduabelas hingga keempatbelas : Kulit muka sangat selesa dan nampak perubahan yang ketara iaitu tiada lagi kewujudan jerawat. Alhamdulillah hilang sudah bekas dan parut jerawat tersebut. 

EUCERIN PROACNE A.I CLEARING TREATMENT 14 DAYS CHALLANGE , product Eucerin, jerawat,

[ REVIEW DARI BONDE ]

Bonde selesa menggunakan Eucerin Proacne A.I Clearing Treatment ini kerana parut jerawat hilang serta merta dan kulit nampak lebih bermaya.  Bonde cadangankan kalau anda yang mengalami masalah jerawat bolehlah cuba  Eucerin Proacne A.I Clearing Treatment ni.. Insyalah ianya sangat membantu dan menyelesaikan masalah jerawat anda. :)    

                                                                                              

EUCERIN PROACNE A.I CLEARING TREATMENT 14 DAYS CHALLANGE , product Eucerin, jerawat,


"muka ceria dan selesa... he he he"


Untuk maklumat lanjut tentang produk Eucerin® ProACNE Solution A.I. Clearing Treatment dan produk lain, anda boleh rujuk link dibawah :



~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

17 TEGURAN MEMBINA

  1. bole hilangkan dark spot yg degil tak

    ReplyDelete
  2. Bila jerawat mesti ada kesan hitam...adududu...nampaknya dah ada solusi...

    ReplyDelete
  3. amboi bonde makin berseri2 haa...menarik betul tgk eucerin ni

    ReplyDelete
  4. Wah semakin ceria ya. kulit pun makin cantik dan bebas jerawat. kesan yang ketara.

    ReplyDelete
  5. Memang berkesan bonde. Ana guna dalam 3-5 hari kecut terus jerawat tu. Recommended pada semua.

    ReplyDelete
  6. Nak try jugak la. Ada jerawat. Kemudian ada parut jerawat. Uhuhuu sedih sedih sedih...

    ReplyDelete
  7. Ramai yang review produk ni kata best. Nampak jugak perubahan sebelum dan selepas. Macam nak try jer.

    ReplyDelete
  8. Eucerin memang terbaik kan bonde. Mimi pun suka Eucerin nih sebab jerawat cepat kecut

    ReplyDelete
  9. Bagus juga ya produk nie Bonda, Kak Sue pun kadang naik juga jerawat bila time sakit wanita tu.. ehehe..

    ReplyDelete
  10. Wow, betul-betul mujarab yer Eucerin Pro Acne ni

    ReplyDelete
  11. Nampak perubahan. Bagus eucerin ni bonde. Produk eucerin memang best

    ReplyDelete
  12. wahhh bestlah produk ni.. Ramai yang share kesan yg cepat dgn produk ni kan... boleh msuk list ni

    ReplyDelete
  13. gee cuba memang berkesan kan bonde? ceria sungguh bonde gambar last tu! Hehe

    ReplyDelete
  14. Bila pakai Eucerin nih memang jerawat cepat kecutkan bonde

    ReplyDelete
  15. Sal dah try ...sangat berkesan tau !!

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN