Bonde Zaidalifah: DOORGIFT SURAH YASIN MURAH RM 0.50 SAHAJA

DOORGIFT SURAH YASIN MURAH RM 0.50 SAHAJA

9:02 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Malam..

Hai reader semua,

Memandangkan kita semakin hampir dengan bulan Ramadhan tidak lama lagi, tak kira di Bandar dan Kampung rata-rata mengadakan kenduri doa selamat. Istilah ini selalu digunakan "kenduri nak sambut puasa" betul tak? 

Kini menjadi trend setiap kali adanya kenduri seperti itu ramai tetamu tidak pulang dengan tangan kosong, Selalunya tetamu akan menerima gift atau doorgift dari tuan rumah. 

DOORGIFT SURAH YASIN MURAH RM 0.50 SAHAJA


Cerita tentang doorgift murah, Bagi anda yang tiada idea untuk buat doorgift untuk tetamu anda, apa kata anda  beli  Surah Yasin dan terjemahan  yang comel ini. 

SURAH YASIN, SURAH YASIN MURAH, DOOR GIFT, GIFT, KENDURI TAHLIL, DOA SELAMAT,

[ REKA BENTUK MENGIKUT CODE ]




SURAH YASIN, SURAH YASIN MURAH, DOOR GIFT, GIFT, KENDURI TAHLIL, DOA SELAMAT,

Harga pasti anda mampu milik, sebuah buku  Surah Yasin ini hanya RM0.50 murahkan! Surah Yasin ini memang sesuai jadikan sebagai hadiah pada kawan-kawan dan tetamu yang hadir.

Surah Yasin murah RM0.50 ni juga boleh dijadikan sebagai hadiah pada customer korang (kalau korang seorang seller jual baju, tudung atau apa sahaja). Dari tak tahu nak bagi hadiah apa kat customers, ni ideanya ! Surah Yasin dan doa pilihan ni.

Surah Yasin ni, boleh beli borong atau loose pun boleh juga.

Menarik tentang Surah Yasin Murah di Selangor ni :-

1. Delivery setiap hari bekerja (jika payment masuk sebelum 10 pagi)


SURAH YASIN, SURAH YASIN MURAH, DOOR GIFT, GIFT, KENDURI TAHLIL, DOA SELAMAT,

2. Bukan pre order. No...no..no. Surah Yasin 50sen ni ready stock !

3. COD pn ada, setiap Isnin-Khamis di Star Avenue Shah Alam ( 6 petang atau keatas)

SURAH YASIN, SURAH YASIN MURAH, DOOR GIFT, GIFT, KENDURI TAHLIL, DOA SELAMAT,

4. Saiz cun habis ! 10 x 15cm.

SURAH YASIN, SURAH YASIN MURAH, DOOR GIFT, GIFT, KENDURI TAHLIL, DOA SELAMAT,

5. Kulit tebal, bukan glossy paper. Tak ada cop jari atau cop tangan boleh orang lain dapat haha.

6. Tulisan jelas..bukan versi photostat

7. Boleh muat envelope kecil... korang nak buat sebagai kad ucapan pun, boleh jugak !

8. Ada testimoni positif



SURAH YASIN, SURAH YASIN MURAH, DOOR GIFT, GIFT, KENDURI TAHLIL, DOA SELAMAT,

SURAH YASIN, SURAH YASIN MURAH, DOOR GIFT, GIFT, KENDURI TAHLIL, DOA SELAMAT,
9. Trusted seller.


Macamana nak beli? wasap...wasap je tau ke www.wasap.my/60126460421 atau www.wasap.my/601151044524

Nak POSTAGE PERCUMA? Nak beli pakai KAD KREDIT / DEBIT.

Boleh beli di www.shopee.com.my/urbanshops

FB : https://www.facebook.com/urbansshops/

IG :https://www.instagram.com/kedai.kosmetik.online.murah/



~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

8 TEGURAN MEMBINA

  1. Murah sangat kan harga Yasin nie, ready stock lagi..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah sangat menarik dan sangat murah dengan kualiti sebegitu...

    ReplyDelete
  3. Sangat murah ni bonde...boleh tempah nanti

    ReplyDelete
  4. cantik dan murahlah bonde..kalau bagi as door gift mmg elok..

    ReplyDelete
  5. Harga murah & comel.. Sesuai sgt buat doorgift

    ReplyDelete
  6. Memang murah yasin ni hanya RM0.50 kalau ambik kuantiti banyak memang berbaloi kan.

    ReplyDelete
  7. Memnag sesuai dijadikan doorgift kan bonde.dahlah kualiti bagus murah pulak tuh

    ReplyDelete
  8. dah la design cantik, murah pulak tu :D

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN