Bonde Zaidalifah: PERKHIDMATAN PAKEJ CATERING LENGKAP DARI MZ CATERING

PERKHIDMATAN PAKEJ CATERING LENGKAP DARI MZ CATERING

1:35 am

Assalamualaikum Dan Selamat Malam...

Hai reader semua,

Zaman yang serba mencabar ini semuanya ambik pendekatan untuk memudahkan kerja.  Tak heranlah semua yang berkerja memang tak mempunyai masa.  Kerja hakiki di pejabat memang ada saja setiap hari, kadang dapat diselesaikan hari tu juga  dan kadang akan tertangguh kena selesaikan keesokan harinya.  Begitu jugalah bagi mereka yang sibuk bekerja, dan pada masa yang sama, teringgin nak mendirikan rumah tangga! memandangkan waktu kerja yang ... dan masa yang terhad... kadang tak ada masa nak buat survey sana-sini tentang pakej perkahwinan.

Bonde nak kongsikan dengan anda semua kalau ada bakal mentua, bakal pengantin tentang pakej yang disediakan oleh MZ Catering.

PERKHIDMATAN PAKEJ KATERING LENGKAP DARI MZ CATERING 

PERKHIDMATAN PAKEJ CATERING LENGKAP DARI MZ CATERING

[ ANTARA PAKEJ YANG DISEDIAKAN OLEH MZ CATERING ]


🌼Pakej Lengkap Perkahwinan

🌼Pakej Bajet Perkahwinan

🌼Pakej Esklusif Perkahwinan

Pakej Ekonomi Perkahwinan

Pakej Katering Office

Pakej Katering Pelbagai Majlis

PERKHIDMATAN PAKEJ CATERING LENGKAP DARI MZ CATERING , PAKEJ PERKAHWINAN MURAH, PAKEJ PERKAHWIANAN ,

PERKHIDMATAN PAKEJ CATERING LENGKAP DARI MZ CATERING , PAKEJ PERKAHWINAN MURAH, PAKEJ PERKAHWIANAN ,

PERKHIDMATAN PAKEJ CATERING LENGKAP DARI MZ CATERING , PAKEJ PERKAHWINAN MURAH, PAKEJ PERKAHWIANAN ,

[ DEWAN & KELENGKAPAN ]

MZ Garden Hall
Meja Bulat 28 Set
Kerusi 280 Set
Alas Meja
Sarung Kerusi + Reben
Kipas, Lampu, Scallop
Buffet Station 2 set
Meja Hadiah 1 set
Meja Doorgift 1 set
Meja Kek 1 set
Meja Makan Beradab 1 set
Pramusaji 10 orang
Event Coordinator 1 orang
Peralatan Sajian 1 orang




[ MENU MZ CATERING ]

PERKHIDMATAN PAKEJ CATERING LENGKAP DARI MZ CATERING , PAKEJ PERKAHWINAN MURAH, PAKEJ PERKAHWIANAN ,

PERKHIDMATAN PAKEJ CATERING LENGKAP DARI MZ CATERING , PAKEJ PERKAHWINAN MURAH, PAKEJ PERKAHWIANAN ,


PERKHIDMATAN PAKEJ CATERING LENGKAP DARI MZ CATERING , PAKEJ PERKAHWINAN MURAH, PAKEJ PERKAHWIANAN ,


PERKHIDMATAN PAKEJ CATERING LENGKAP DARI MZ CATERING , PAKEJ PERKAHWINAN MURAH, PAKEJ PERKAHWIANAN ,

PERKHIDMATAN PAKEJ CATERING LENGKAP DARI MZ CATERING , PAKEJ PERKAHWINAN MURAH, PAKEJ PERKAHWIANAN ,

PERKHIDMATAN PAKEJ CATERING LENGKAP DARI MZ CATERING , PAKEJ PERKAHWINAN MURAH, PAKEJ PERKAHWIANAN ,

PERKHIDMATAN PAKEJ CATERING LENGKAP DARI MZ CATERING , PAKEJ PERKAHWINAN MURAH, PAKEJ PERKAHWIANAN ,

PERKHIDMATAN PAKEJ CATERING LENGKAP DARI MZ CATERING , PAKEJ PERKAHWINAN MURAH, PAKEJ PERKAHWIANAN ,

Nasi Beriani
Nasi Putih
Ayam Masak Merah
Daging Masak Hitam
Daging Salai Masak Lemak
Dalca Sayur
Tembikai / Oren
Fruit Punch
Papadom
Air Kosong

Pakej Termasuk

Menu Makan Beradab:
Ayam Golek 2 set
Ikan Siakap Sweet Sour 2 set
Udang Berhias 2 set
Dessert
Kerusi Pengantin & Kerusi Banquest
Sarung Kerusi + Reben
Meja VIP 4 set

PERKHIDMATAN PAKEJ CATERING LENGKAP DARI MZ CATERING , PAKEJ PERKAHWINAN MURAH, PAKEJ PERKAHWIANAN ,



[ TEA CORNER ]

Bubur Kacang/ Bubur Pulut Hitam
Kuih Muih
Teh tarik/ Kopi


[ KELENGKAPAN PELAMIN & ANDAMAN ]

Set Pelamin 5 Panel 40-50ft
Arch
Walkway
Red Carpet
Set Renjis & Kipas
1 Sesi Make-Up (Bersanding)
Sepasang Persalinan L&P
Aksesori

[ FOC ITEMS ]

Kambing Golek 1 ekor
Bouncy Castle
Photobooth
Guestbook
Kek 3 Tingkat
Meja VIP & DJ & PA System






PERKHIDMATAN PAKEJ CATERING LENGKAP DARI MZ CATERING , PAKEJ PERKAHWINAN MURAH, PAKEJ PERKAHWIANAN ,


Sedang mak/ayah makan anak boleh main dekat Bouncy Castle ni, yang terletak disebelahan dalam dewan juga.  Taklah risau anak-anak main depan mata sahaja.

[ FOTOGRAFI ]

1 Profesional Photographer
1 Sanding &Outdoor Shooting (Hari Majlis)
1 Custom Album (8’x 12′)
1 Keping CD
1 Gambar Canvas

[ KANOPI & KELENGKAPAN ]

Kanopi Arabian 4 unit
Meja Bulat 16 unit
Kerusi Plastik 160 unit
Alas Meja
Sarung Kerusi
Reben
Kipas, Lampu & Scallop
Buffet Station 2 set
Meja Hadiah 1 set
Meja Doorgift 1 set
Meja Kek 1 set
Meja Beradab 1 set
Pramusaji 10 orang
Peralatan Sajian
Event Coordinator 1 orang

[ STALL ]

Cendol
Cake
Ice cream







Semasa MZ Catering Open Day.. Pakej perkahwinan yang ditawarkan untuk booking hanya serendah RM 200 sahaja. (murahkan!) 

Untuk semua menu tu Bonde sudah rasa, masakan yang dihidang secara buffet sangat sedap sekali! dekat tea conner Bonde ada rasa mee soto segar rasa sebab makan panas-panas lagi.


Jika anda berminat untuk menempah pakej lengkap perkahwinan di MZ Catering dan nak survey harga pakej ikut bajet anda ... Boleh terus ke pejabat MZ Catering yang terletak di : 

Lot 5057, Jalan Utama Kg. Dato Abu Bakar Baginda, 
43650 Bandar Baru Bangi. 

Atau ada sebarang pertanyaan sila hubungi www.wasap.my/60143180070 (Fazrul) 

Atau PM di Facebook : MZ Catering & MZ Garden Hall


Lokasi MZ Catering 




~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

20 TEGURAN MEMBINA

  1. Dah rasa makanan yang di sajikan oleh MZ catering memang sedap dan kena dengan tekak miza. Tempat parking pun luas

    ReplyDelete
  2. Convenient betul semua benda boleh dapat kat satu tempat

    ReplyDelete
  3. Bila dh lengkap semua macam ni senang nak uruskan semua benda.masa airah kahwin dlu catering tempat lain,sewa baju tempat lain.membazir masa jugak

    ReplyDelete
  4. Lengkap pakej yg disediaan tu ye. Pakej pun banyak ikut bajet kita. Makanan semua nampak sedap
    Pelamin dan dewan cantik semuanya.

    ReplyDelete
  5. Wah banyak betul.menu yang disediakan...dari makan berat sampai lah je dessert semua nampak sedap.pakej yg ditawarkan pun lengkap semua ada.

    ReplyDelete
  6. Senangnya nak kahwin sekarang ni kan.. nak urus bab ni tempah je kat MZ Catering.. serba lengkap tersedia.. bertuahnya bakal pengantin sekarang.. huhuhu

    ReplyDelete
  7. Bestnya ada pakej lengkap macam ni.. Memudahkan orang ramai yang bercadang nak kahwin tu plan majlis yang macam mana diorang mahukan mengikut bajet masing2

    ReplyDelete
  8. Senang lengkap mcm ni..bakal2 pengantin pihak keluarga x payab susah2 nak cari merata..1 tmpt lengkap semua

    ReplyDelete
  9. Menarik pakej yang ditawarkan. Menu dia pula best best

    ReplyDelete
  10. Lengkap semua.Dah tak payah nak ambil banyak catering kan.lauk2 dia pun nampak sedap

    ReplyDelete
  11. memang lengkap
    tengok gambar makanan pun nampak sedap-sedap belaka

    ReplyDelete
  12. Memang untung amik MZ Catering ni sebab macam-macam ada & sedap.

    ReplyDelete
  13. Sekarang senang dah nak kenduri kendara semua siap dalam satu pakej kan..

    ReplyDelete
  14. ain datang terjah blog sini.-farahain zfa-

    ReplyDelete
  15. Menarik...
    Lebih mudah zaman sekarang ni.. Dengan tekan2 jari, dah dapat pakej perkahwinan yang hebat yang ikut kemampuan kita nak...

    ReplyDelete
  16. bagi bakal pengantin mungkin akan jadikan ini sebagai list untuk servay dewan dan sebagainya

    ReplyDelete
  17. bestnya kalau semua ada all in one perantin pun xde pening kepala

    ReplyDelete
  18. Banyak betul pakej yang disediakan oleh MZ Catering ni yer. Rambang mata & sukar buat pilihan. Semuanya ada.

    www.liahasty.com

    ReplyDelete
  19. emmmmmmm inn shaa ALLAH sampai jodoh nnti leh tempah hehehe

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN