Bonde Zaidalifah: KRONOS FLAT NO MORE MEMBANTU ANDA YANG MENGALAMI TAYAR PANCIT TIBA-TIBA

KRONOS FLAT NO MORE MEMBANTU ANDA YANG MENGALAMI TAYAR PANCIT TIBA-TIBA

5:29 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Petang...

Hai reader semua,

Situasi ini memang selalu terjadi... Tiba-tiba tayar pancit dekat parking lot tak kira tempat dekat pejabat dekat shopping mall dekat RNR memang selalunya kita tak perasaan tayar dah mula kempis!

Hadoii macam mana nak buat... Stesyen minyak jauh lagi pulak tu.. Nak tukar tayar tidak pandai.. nages dekat situ jugak kan!.. Tak tahu nak buat apa... Lagi-lagi kita ni bukan pakar bab tukar-tukar tayar..

Bonde nak kenalkan satu alat ni memang bagus sekali.... sangat membantu dikala tayar pancit dan dapat ditampah dengan segera dan pantas perkenalkan KRONOS FLAT NO MORE TYRE SEALANT & INFLATOR.

KRONOS FLAT NO MORE MEMBANTU ANDA YANG MENGALAMI TAYAR PANCIT TIBA-TIBA


CARA NAK GUNAKAN KRONOS FLAT NO MORE, PENAMPAL TAYAR, TAYAR BOCOR, TAYAR KEMPIS, ALAT PENAMPAL TAYAR,

 [ FAKTA KRONOS FLAT NO MORE TYRE SEALANT & INFLATOR ]

  • TIDAK perlu tukar tayar

  • Senang untuk digunakan

  • Tampal lubang tayar dalam 90 saat

  • Tidak memerlukan sebarang peralatan

  • Tidak merosakkan tayar dan rim kereta

  • Formula yang mesra alam dan tidak mudah terbakar

  • Dibuat daripada 100% polimer organik

  • Jangka hayat selama 3 tahun dari tarikh pengilangan

  • Waranti 2 tahun
KRONOS FLAT NO MORE juga datang dalam 650ml yang merupakan salah satu botol terbesar di pasaran.

CARA NAK GUNAKAN KRONOS FLAT NO MORE, PENAMPAL TAYAR, TAYAR BOCOR, TAYAR KEMPIS, ALAT PENAMPAL TAYAR,

Bonde sudah cuba dan gunakan, anda bila lagi??? simpan satu KRONOS FLAT NO MORE di bonet kereta anda supaya senang hendak digunakan dikala memerlukan! Harga mamu milik iaitu RM 49.99 seunit.


CARA NAK GUNAKAN KRONOS FLAT NO MORE, PENAMPAL TAYAR, TAYAR BOCOR, TAYAR KEMPIS, ALAT PENAMPAL TAYAR,

[CARA BAGAIMANA HENDAK GUNAKAN KRONOS FLAT NO MORE]


[VIDEO BAGAIMANA NAK GUNAKAN KRONOS FLAT NO MORE]




CARA NAK GUNAKAN KRONOS FLAT NO MORE, PENAMPAL TAYAR, TAYAR BOCOR, TAYAR KEMPIS, ALAT PENAMPAL TAYAR,

Untuk sebarang pembelian dan maklumat lanjut, sila layari :-


Facebook


Instagram


WhatsApp


Email
inquiry@keystons.com


Contact No.
011-2607 3633

CARA NAK GUNAKAN KRONOS FLAT NO MORE, PENAMPAL TAYAR, TAYAR BOCOR, TAYAR KEMPIS, ALAT PENAMPAL TAYAR,

BERITA BAIK!!!!

Jangan lupa untuk “LIKE” dan “FOLLOW” media sosial KRONOS Flat No More dan istimewa pada bulan Mac ini, setiap pembeli layak untuk menyertai cabutan bertuah dengan hadiah yang ditawarkan adalah  LATTISSIMA TOUCH NEPRESSO COFFEE MAKER yang berharga RM1699.


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

12 TEGURAN MEMBINA

  1. Sal punpun dah spare 1 KRONOS dalam keta..mana la tau tetiba emergency ke..

    ReplyDelete
  2. Menang ajaib lah bg Kita org perempuan kalau Ada ni.. senang on senang

    ReplyDelete
  3. Pemandu wanita terutamanya kena ada satu. In case la tayar tiba-tiba pancit boleh terus guna tak payah susah-susah nak tukar tayar sendiri

    ReplyDelete
  4. bestnya.. nak try juga lah nanti

    ReplyDelete
  5. Dulu tak pernah terbayang akan wujud produk hebat macam Kronos ni... Memang terbaik...

    ReplyDelete
  6. Dah sedia siap siap dah dalam kereta. Wajib ada disetiap kereta

    ReplyDelete
  7. Leganya bila tayar pancit dah ada jawapan. Kronos Tyre Sealant ni memang produk penyelamat.


    www.liahasty.com

    ReplyDelete
  8. senang kan ada KRONOS ni..membantu sgt terutama utk kaum wanita yg drive sorang2..mana tau tayar pancit kat tgh jalan..tak kelam kabut nelepon en.suami..KRONOS kan ada...

    ReplyDelete
  9. Ana dh siap simpan dalam bonet bonde. Nak g mana2 pun dah tak risau dah bab tayar pancit secara tetiba ni. Nk guna pun senang.

    ReplyDelete
  10. Bagusnya produk ni. Kena standby satu.

    ReplyDelete
  11. Mudah lah kan kak?. Wajib ada.

    ReplyDelete
  12. Lepas ramai cakap produk ne bagus Miza dah standby 1 dalam bonet.

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN