BondeZaidalifahDotCom: KEPUTUSAN ANUGERAH JUARA LAGU KE 32

KEPUTUSAN ANUGERAH JUARA LAGU KE 32

1:08 am

Assalamualaikum Dan Selamat Malam...

Hai Reader semua...

Malam ini ramai yang sudah saksikan AJL 32, senarai penyanyi yang bertanding untuk malam ini adalah :

Akhirnya Cinta - Salma

Amboi - Altimet

Warkah Untukku - Ara Johari

Bayang - Khai Bahar

Menahan Rindu - Wani Hasrita

Lebih Sempurna - Syamel

Jampi - Hael Husaini

Aku Cinta - Syamel & Ernie Zakri

Sejati - Azmi Caliph Buskers

Aku Yang Sebenar - Hazama Aku Penglipur Lara

Separuh Mati Ku Bercinta - Dayang Nurfaizah

Tergantung Sepi - Haqiem Rusli



KEPUTUSAN ANUGERAH JUARA LAGU KE 32

Tahniah kepada pemenang AJL 32, sudah boleh diagak siapa pemenangnya... Lagu kesukaan Bonde menjadi Johan... Yeay Tahniah kepada Hael Husaini dan semua pemenang untuk AJL 32.

KEPUTUSAN ANUGERAH JUARA LAGU KE 32
  
Juara @haelhusaini #jampi malam ni !!! Tahniah Juara Lagu 32 


Tahniah kepada @azmi_saat #sejati !! Mendapat tempat ke 2

KEPUTUSAN ANUGERAH JUARA LAGU KE 32

Tahniah kepada @haqiemrusli98_ dengan lagu #tergantungsepi mendapat tempat ke 3 

KEPUTUSAN ANUGERAH JUARA LAGU KE 32

Tahniah @syamel_official @erniezakri kerana berjaya memenangi Anugerah Vokal Terbaik #AJL32. Memang power la vokal diorang malam ni! AJL32 dibawa khas daripada NIVEA Face Care. NIVEA Pearl White Whip Foam, pembersih muka 2 dalam 1 yang membersih dah melembapkan kulit anda dengan 0% alkohol dan 3X pelembap, agar kulit lembap berkilau. 

KEPUTUSAN ANUGERAH JUARA LAGU KE 32

Tahniah @altimet kerana berjaya memenangi Anugerah Persembahan Terbaik! Dibawakan khas daripada Samsung Galaxy A8 | A8+. Kamera Hadapan Dwi- Tahan Air yang pertama yang membolehkan anda mencipta memori indah, swafoto dengan efek bokeh yang mendalam dan mengambil gambar yang baik di bawah cahaya rendah.


KEPUTUSAN ANUGERAH JUARA LAGU KE 32

tahniah Khai Bahar kerana berjaya memenangi Anugerah Penyanyi Pilihan Samsung dengan undian paling tinggi di sosial media! Dibawakan khas daripada Samsung Galaxy A8 | A8+. Kamera Hadapan Dwi-Tahan Air yang pertama yang membolehkan anda mencipta memori indah, swafoto dengan efek bokeh yang mendalam dan mengambil gambar yang baik di bawah cahaya rendah. 

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

6 TEGURAN MEMBINA

  1. AJL paling best dalam sejadah..!! mc pun best tak buat lawak tah pape.. and smooth je.. lagu2 memang semua best2 hehe..

    ReplyDelete
  2. tak tengok langsung AJL semalam. best ye?

    ReplyDelete
  3. Tahniah hael. Memang menjadi jampi nya bonde.

    ReplyDelete
  4. Terpegun dgn persembahan dari altimet

    ReplyDelete
  5. semua memang bagus & layak menang nak pulak ernie dengan syamel memang padu sangat vokal diorang. Fuhhhh

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN