Bonde Zaidalifah: 'GIVEAWAY PELUKIS JALANAN | ARKITEK JALANAN BY STNRSYFH

'GIVEAWAY PELUKIS JALANAN | ARKITEK JALANAN BY STNRSYFH

1:46 am

Assalamualaikum Dan Selamat Malam...

Hai reader semua,

Jom join Giveaway anjuran stnrsyfh ni... Bonde baru sahaja follow Blog beliau.  Nampak menarik GA yang dianjurkan sebab hadiahnya adalah dua buah buku he he he

Anda kalau belum kenal dengan beliau bolehlah klik banner dibawah ni untuk melawat blog beliau tu he he he

[ KLIK BANNER UNTUK JOIN ]


TERMA & SYARAT :

1. Terbuka kepada semua rakan bloggers , Instagrammers & Twitterians yang menetap di Malaysia . . 

2. Wajib buat entry , publish kan entry & follow ketiga-tiga account . . 

3. Sekiranya penyertaan melebihi 100 orang , hadiah akan digandakan :")

4. Semua peserta akan dijadikan bloglist February 2018 S.K. 

5. Giveaway ini TAMAT pada 17 Februari 2018 

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

13 TEGURAN MEMBINA

  1. wah..bestnya...all the best ye bonda

    ReplyDelete
  2. Hi.. Thank you sudi join.. Done letak dalam Senarai Peserta untuk GA kali ni & Bloglist February ;
    http://stnrsyfh.blogspot.my/2018/01/senarai-peserta-giveaway-pelukis.html

    ReplyDelete
  3. Singgah dari GA sama..gud luck bonda

    http://byshaz.blogspot.my/2018/02/giveaway-pelukis-jalanan-arkitek.html?m=1

    ReplyDelete
  4. join jugak Ga ni! Goodluck bonde :)

    ReplyDelete
  5. Selamat bergiveaway, hari ni dah last kan?

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN