Bonde Zaidalifah: FEMINGRA MINUMAN KESIHATAN MENSTABILKAN HORMON WANITA

FEMINGRA MINUMAN KESIHATAN MENSTABILKAN HORMON WANITA

2:37 am

Assalamulaikum Dan Selamat Pagi...
Hai reader semua,

Masalah hormon tidak stabil memang sinonim dengan wanita, masalah ini timbul tak mengira sama ada bujang atau berkahwin tetap akan terganggu.  Banyak kes selalunya terjadi kepada wanita yang telah berkahwin dan telah membunyai anak.

Dari pengalaman diri sendiri,
Masalah hormon terjadi selepas melahirkan anak.  Mula-mula berat naik secara mendadak dan kitaran haid jadi tidak teratur.  

FEMINGRA MINUMAN KESIHATAN MENSTABILKAN HORMON WANITA

Bonde cuba nak menstabilkan hormon tersebut dengan mencuba satu produk ni yang diberi nama Femingra.


FEMINGRA MINUMAN KESIHATAN MENGAWAL HORMON WANITA, MINUMAN KESIHATAN, MASALAH HORMON, HORMON SEIMBANG,


Femingra produk keluaran Max Well Health Sdn Bhd bertindak balas pantas dan selamat digunakan bagi wanita pelbagai peringkat usia. Hormon yang  seimbang mampu membantu mengelakkan pelbagai masalah penyakit.


FEMINGRA MINUMAN KESIHATAN MENGAWAL HORMON WANITA, MINUMAN KESIHATAN, MASALAH HORMON, HORMON SEIMBANG,

[ 3 MANFAAT UTAMA FEMINGRA KEPADA WANITA ]

💜 Kesuburan

💜 Keseimbangan hormon

💜 Mengeratkan hubungan intim suami isteri

Kandungan  yang terdapat dalam Femingra dan kelebihannya 8 bahan organik yang terkandung di dalam sekotak Femingra untuk memelihara kesihatan wanita atau memulihkan masalah wanita jika ada. 


1. PINE POLLEN


Kebaikan dan faedah Pine Pollen ialah :
  • Mengandungi 8 jenis asid amino penting 
  • Trend terkini dalam Superfood 
  • Agen anti penuaan 
  • Pemulihan keinginan seksual 
  • Menyeimbangkan hormon 
  • Mengembalikan stamina & kecergasan 
  • Mencegah penyakit 
BUAH MARKISA


2. BUAH MARKISA

Kebaikan dan faedah Buah Markisa ialah :
  • Kaya dengan nutrisi, mineral dan vitamin 
  • Tinggi kandungan antioksida 
  • Membantu meningkatkan peredaran darah 
  • Melancarkan pencernaan 
  • Merangsang sistem imun tubuh 
  • Memperkuatkan tulang 

EPIMEDIUM


3. EPIMEDIUM


Kebaikan dan faedah Horny Goat Weed (Epimedium) ialah :

  • Merangsang libido & daya seksual wanita 
  • Menggalakkan aliran darah 
  • Membantu mengimbangi hormon semasa PMS atau menopause 
  • Mengandungi icariin yang membantu mengurangkan gejala menopause 
AKAR MACA

4. AKAR MACA


Kebaikan dan faedah Akar Maca ialah :

  • Afrodisiak yang hebat 
  • Mengimbangi hormon seks 
  • Meningkatkan keinginan seksual 
  • Melaraskan gejala menopause seperti panas badan, gangguan tidur, berpeluh ketika malam, dan kemurungan 
  • Perangsang kesuburan wanita 

MANJA KANI

5. MANJA KANI


Kebaikan dan faedah Manjakani ialah :

  • Mengetatkan tisu dalaman wanita 
  • Menegangkan kulit 
  • Terbaik untuk faraj atau prolaps rahim, gejala pendarahan rahim tidak normal, masalah keputihan dan lendiran tidak normal di dalam faraj 
  • Menghapuskan bau di kawasan kemaluan 
  • Membantu menegangkan payudara 

HABATTUS SAUDA

6. HABATTUS SAUDA


Kebaikan dan faedah Habattus Sauda ialah :

  • Mengawal kembali kitaran haid
  • mencegah jangkitan pada tubuh badan dan antioksidan
  • Membantu mengawal pendarahan haid 
  • Mengawal intensiti kitaran bulanan 
  • Mengurangkan masalah penghadaman 
  • Pelembap yang baik untuk kulit & rambut 
  • Mempunyai ciri-ciri anti-radang 
  • Sangat tinggi antioksidan 


7. TRIBULUS TERESTRIS

Kebaikan dan faedah Tribulus Terrestris ialah :

  • Meningkatkan prestasi seksual dan sensitiviti wanita 
  • Mengurangkan gejala menopause seperti panas badan, kemurungan dan ketidakstabilan emosi 
  • Mengawal insomnia, tekanan darah tinggi, cepat marah, dan kehilangan minat seksual 
PUERARIA MIRIFICA


8. PUERARIA MIRIFICA



Kelebihan dan faedah Pueraria Mirifica ialah :
  • Melegakan gejala menopause 
  • Merangsang nafsu seks 
  • Meningkatkan kelembapan faraj 
  • Meningkatkan saiz payudara 
  • Menggalakkan penghasilan kolagen
  • Memberi kesan awet muda
FEMINGRA MINUMAN KESIHATAN MENGAWAL HORMON WANITA, MINUMAN KESIHATAN, MASALAH HORMON, HORMON SEIMBANG,

[ CARA PENGAMBILAN FEMINGRA ]

  1. Bancuh 1 sachet bersama air suam/sejuk (ikut suka anda)
  2. Saranan pengambilan 1 sachet sehari
  3. Saranan pengambilan pada waktu pagi sebelum bersarapan semasa perut kosong
  4. Kesan penggunaan dapat dilihat seawal 7 hari sahaja
  5. Dengan Micro Pine Pollen Technology (MPPT), kandungan bertindak pantas menyerap ke dalam tubuh
  6. Pakej LENGKAP yang dirumus khas untuk meningkatkan peratus kehamilan
  7. Diperbuat dari bahan berkualiti tinggi dengan kepekatan maksima untuk menjamin kesan pantas dan berpanjangan
  8. Tidak perlu lagi rawatan atau pembedahan mahal
FEMINGRA MINUMAN KESIHATAN MENGAWAL HORMON WANITA, MINUMAN KESIHATAN, MASALAH HORMON, HORMON SEIMBANG,

[ PENGALAMAN BONDE DAN FEMINGRA ]

Rasa Femingra memang sedap, selalunya Bonde sukar nak minum supplement yang jenis kena bancuh ni, mesti akan automatik muntah dengan sendirinya... Tapi Femingra ni tak adalah rasa pahit macam setengah-setengah jamu/supplement tu. Ianya masih boleh diterima oleh tekak Bonde.  

Alhamdulillah setakat ini, kesan selepas seminggu dapat dirasai.  Badan Bonde yang sakit-sakit jadi baik dan bertenaga, 1 sachet Femingra juga bertidak membuang angin dalam badan setengah-tengah anggota bahan terasa seakan menegang.  

Masalah hormon pula nanti Bonde share feedback sebab sekarang belum sampai time periot.  Nanti Bonde share kesan pengambilan Femingra semasa periot.

Dibawah adalah feedback dari pengguna Femingra dan testimoni Femingra:


FEMINGRA MINUMAN KESIHATAN MENGAWAL HORMON WANITA, MINUMAN KESIHATAN, MASALAH HORMON, HORMON SEIMBANG,

FEMINGRA MINUMAN KESIHATAN MENGAWAL HORMON WANITA, MINUMAN KESIHATAN, MASALAH HORMON, HORMON SEIMBANG,

FEMINGRA MINUMAN KESIHATAN MENGAWAL HORMON WANITA, MINUMAN KESIHATAN, MASALAH HORMON, HORMON SEIMBANG,

FEMINGRA MINUMAN KESIHATAN MENGAWAL HORMON WANITA, MINUMAN KESIHATAN, MASALAH HORMON, HORMON SEIMBANG,

FEMINGRA MINUMAN KESIHATAN MENGAWAL HORMON WANITA, MINUMAN KESIHATAN, MASALAH HORMON, HORMON SEIMBANG,

HARGA SEKOTAK ?

RM 169.00 Ada 15 sachet

BAGAIMANA NAK ODER ?

Kalau anda berminat boleh 'contact number' dibawah dan layari akaun media sosial pon boleh :

WEBSITE: http://maxwellhealth.com.my/

EMAIL: info@maxwellhealth.com.my

NO TEl: +6012-326 3304

ALAMAT:
MAX WELL HEALTH SDN BHD (1187418-K)
21-1, Jalan Cempaka SD12/2, Bandar Sri Damansara, 
52200 Kuala Lumpur, Malaysia.


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

23 TEGURAN MEMBINA

  1. bagus tengok ingredients yang digunakan. skrang elokla amalkan makanan tambahan baik untuk badan kita =)

    ReplyDelete
  2. Bagusnya Ty paling suka sebab ada buah markisa. Dah meningkat usia ni memang kena cari product yang terbaik untuk hormon kita. tq sharing info ni sis.

    ReplyDelete
  3. suka tengok bahan kandungan dlmnya..byk khasiat kut
    sesuai lah untuk wanita..wanita kan perlu jaga dalaman..sebab nak pakainya lama..kena jaga jugak kan bonda..berkenanlah el tengok produk ni..

    ReplyDelete
  4. Banyaknya kelebihan produk ni. Pernah consult dengan Dr Pakar Perbidanan dan Sakit Puan. Dia kata you tahu tak hormon wanita ni boleh terganggu dengan :-

    1. Berat Badan berlebihan atau kurus
    2. Faktor cuaca
    3. Emosi tak stabil

    Sensitifnya kita perempuan kan? Kena jaga betul2.

    ReplyDelete
  5. Berita baik buat wanita.. kesihatan mmg perlu dijaga dan femingra ni bagus sbb tengok kandungannya semua berasaskan bahan2 semulajadi.. pasti rasanya sedap juga.

    ReplyDelete
  6. Tak sabar nak habiskan sekotak ni..nak tengok masalah hormon SA berakhir tak

    ReplyDelete
  7. Usia 30an memang dah wajib amik supplemen.. badan kita dh kekurangan macam2. Pastu makanan kita pula dr sumber tak sihat.. moga kita semua diberi kesihatan yg baik utk melakukan kerja seharian

    ReplyDelete
  8. aida ni pun pe'el nyer kalau minum yg gini, sure muntah.
    sebab tu kalau beli, yg jenis pil hi hi hi hi...
    tapi kalau sedap, ok la. lom jumpa yg sedap, bonde. femingra pahit ekk?
    cantikla gelas bonde, kaison :) comel.

    ReplyDelete
  9. Bonda, rasa dia macam mana. Nampak warna and tekstur air ni macam air teh susu pulak.

    ReplyDelete
  10. Kandungan bahan organik dalam Femingra nih memang bagus bagus semua dengan fungsi tertentu kan. Banyak khasiat yg ada dalam sekotak Femingra kan. Memangvsesuai mereka yg ada masalah dalaman wanita amalkan Femingra

    ReplyDelete
  11. Takut nak cuba spplement. Takut tak kena dengan badan. Tapi tengok iklan and orang lain cuba mesti nak juga.

    ReplyDelete
  12. waahh orang pompuan tu lah banyak masalah. hehe..macam2 produk ada untuk orang pompuan. klu dah untuk tegangkn ehem2 lg la menarik. hehe.

    ReplyDelete
  13. sedap x bonda? tengok ramuan didalamnya macam2 ada..tapi pompuan kena start amik suplemen esp bagi yang dah beranak pinak cam saya ni huhu

    ReplyDelete
  14. Kaler dia nampak lazat lah bonde. Bagus produk ni utk wanita Kan

    ReplyDelete
  15. Saya tahu kalau ada buah Markisar dan manjakani tu memang untuk perempuan hehehehe orang perempuan sekarang senang nak jaga kesihatan kena rajin jer kan. Dah daftar ezbuy.

    ReplyDelete
  16. Baguskan prosuk Femingra ni banyak khasiat untuk kesuburan wanita. Air dia macam jamu skit kan.

    ReplyDelete
  17. I selalu kalau minum sachet camni...memang tak de disiplin langsung. Minium sehari dua then I pura pura lupa. hahaha...byk benefit femingra.

    ReplyDelete
  18. Memang wajib dan berguna kepada para wanita untuk menjaga dan menstabilkan hormon. Macam-macam bahan yang digunakan.

    ReplyDelete
  19. Wah produk ni bagus utk wanita. Nnti peh suggest kt kawan2 untuk beli ni

    ReplyDelete
  20. Wah produk ni bagus utk wanita. Nnti peh suggest kt kawan2 untuk beli ni

    ReplyDelete
  21. Minuman tambahan macam ni kena selalu amalkan minum barulah berkesan tak semestinya dah habis sekotak terus stop minum

    ReplyDelete
  22. all nature products, memang best nya... nak minum..

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN