Bonde Zaidalifah: BIRTHDAY GIVEAWAY BY MAMAPIPIE

BIRTHDAY GIVEAWAY BY MAMAPIPIE

11:19 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Malam...

Hai reader semua...

Sempena dengan Birthday Mama Pipie pada 1 Januari tahun ini, Bonde ingin turut serta pada Giveaway yang di adakan... Jomlah sama-sama kita memeriahkan lagi GA yang Mama Pipie anjurkan.

BIRTHDAY GIVEAWAY BY MAMAPIPIE






Sila patuhi syarat2 Birthday Giveaway by Mamapipie seperti Di bawah

1. Add Blog MamaPipie  Dalam bloglist korang (_/)

2. Follow blog mamapipie (_/)

3. Masukkam blog mamapipie dalam bloglist korang (_/)

4. Follow Instagram MamaPipie dan like FB page Mamapipie (_/)

5. Buat satu entry Dan tepekkan banner kat atas tu beserta link kepada entry ni

6. Dalam entry tu nyatakan satu post mamapipie yang korang suka baca beserta sebabnya. Jangan lupa letak link post berkenaan ye. Cuma cerita serba ringkas aje. Saje mama nak tau apa topik menarik Dalam blog ni Yang korang suka 

Bonde suka entri Resepi So kalau ada resepi mesti Bonde akan singgah dan baca :

Entri Pilihan : http://www.mamapipie.com/2017/06/3-menu-raya-express-siap-dalam-masa.html

7. Selepas siap semuanya tinggalkan komen di post ini beserta link korang tu.

Done! Itu saja. Nanti mama terjah blog korang untuk check ye. Make sure semua syarat lengkap tau.

Hadiah yang disediakan adalah 2 hadiah utama serta 3 hadiah saguhati dari mama. Memandangkan mama sedar ramai dikalangan rakan blogger Yang suka membaca maka pemenang hadiah utama akan berpeluang memilih buku/majalah/novel/Al-Quran berharga RM50 terbitan Karangkraf. Korang boleh pilih mana-mana tajuk yang korang suka. Bagi hadiah saguhati pula, mama akan hadiahkan buku juga, insya allah tapi tajuk tak boleh pilih ye. Pemenang akan dipilih melalui encik random.org

Jika penyertaan amat menggalakkan nanti mama tambah hadiah lagi ye. So, good luck u ols. Wish you all the best. 

Senarai Peserta mama akan update selepaa mama terjah entry penyertaan Dan check syarat2 penyertaan lengkap atau tidak. Happy new year semua. Semoga  tahun 2018 ini memberikan rahmat Dan kejayaan kepada Kita semua. Amin...


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. Terima kasih Bonde sudi join GA mama.. All the best ye Bonde. Malu sikit bila bonde suka baca entry resepi mama. Resepi mama tak sehebat bonde yang pandai masak ni

    ReplyDelete
  2. singgah dari giveaway yang sama :D goodluck. hihi. http://zaza96.blogspot.my/2018/01/birthday-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

JUMLAH PAPARAN HALAMAN