BondeZaidalifahDotCom: "OHSEM GIVEAWAY BT MRS PIP (22/11/17 - 6/12/17)"

"OHSEM GIVEAWAY BT MRS PIP (22/11/17 - 6/12/17)"

11:50 am

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi

Hai reader semua...

Bonde nak support GA Mrs Pip Jomlah sama-sama meriahkan :

"Ohsem Giveaway by Mrs Pip (22/11/17 - 6/12/17)"



OHSEM GIVEAWAY BY MRS PIP

Follow syarat-syarat berikut :

WAJIB:-

1/ sila tinggalkan komen di entry post mrs pip >>> Xmas 'Shop & Win' Gift Campaign <<<

2/ follow blog mrs pip 

3/ follow fan page mrs pip, klik di sini >>> MrsPip18 <<< 

4/ follow Instagram mrs pip, klik di sini >>> MrsPip18 <<< 

5/ buat satu entry bertajuk "Ohsem Giveaway by Mrs Pip (22/11/17 - 6/12/17)" dan letakkan banner di entry korang dan backlink kan banner tersebut ke entry mrs pip ni

6/ ceritakan di dalam entry korang sedikit mengenai pengalaman menarik mengenai Krismas korang (jika ada) yang pernah korang lalui ATAU nyatakan (mengikut kreativiti anda) Saya nak menang Ohsem Giveaway by Mrs Pip kerana ..................................... 

7/ tinggalkan link URL entry korang di kotak komen di bawah beserta fan page dan IG korang

8/ pemenang yang terpilih WAJIB buat entry khas untuk reveal hadiah yang diterima dan dalam entry tersebut perlu masukkan link URL giveaway ini.

OPTIONAL:-

1/ follow fan page SimplyOhsem, klik di sini >>> SimplyOhsem <<<

2/ follow IG SimplyOhsem, klik di sini >>> SimplyOhsem <<< banyak updates menarik di IG simplyohsem

giveaway ini akan berlangsung bermula 22hb Nov 2017 sehingga 6hb Dec 2017. mrs pip memilih seorang pemenang bertuah. dan sekiranya melebihi 50 penyertaan, mrs pip akan menambah seorang lagi pemenang. 

hadiah giveaway ini merupakan barangan yang mrs pip pilih dari laman web simplyohsem.com beserta hadiah yang mrs pip sediakan sendiri. hadiah sangat misteri kerana tak seperti giveaway yang mrs pip buat selalu hadiah mmg mrs pip reveal kan, tapi untuk Ohsem Giveaway by Mrs Pip ni, hadiah mrs pip tak nak reveal, biarlah misteri. muehehe.


Pengalaman menarik mengenai krimas tak pernah sambutpun sebenarnya tapi pernah tengok perayaan krismas disambut di Korea pada tahun 2012 masa tu winter time, memang meriah sekali bandar Seoul di hiasi dengan menarik sekali nak sambut "krismas day" teruja nak bergambar sahaja, Sebab pemandangan cantik sekali.

Saya nak menang Ohsem Giveaway by Mrs Pip kerana nak hadiah misteri tu... nampak macam surprise dan menarik jer, #afbsupport


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

3 TEGURAN MEMBINA

  1. Good luck bonde. Ana join nanti. Semoga ada rezeki kita semua.

    ReplyDelete
  2. Wahh join GA mrs pip yang comel tu, gud luck awak! nanti free, jom join giveaway EmaLisa pulak ya http://www.lubukseni.com/2017/11/lubuk-seni-giveaway.html

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN