BondeZaidalifahDotCom: GIVEAWAY CASH RM 100 BT QIYA SAAD FOR NOVEMBER 2017

GIVEAWAY CASH RM 100 BT QIYA SAAD FOR NOVEMBER 2017

4:19 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Petang.

Hai reader semua,

Hari ni Bonde support GA yang dianjurkan oleh Blogger Qiya Saad.  Jom sama-sama memeriahkan lagi :

GIVEAWAY CASH RM 100 BT QIYA SAAD FOR NOVEMBER 2017

Giveaway, Giveaway Qiya Saad, GA,
[ KLIK BANNER UNTUK JOIN ]

SYARAT-SYARAT DARI QIYA :

Korang cuma perlu tulis 1 blogpost 'Giveaway Cash RM100 by Qiya Saad for November 2017'yang simple-simple je dan follow akaun media sosial yang Qiya senaraikan kat bawah ni.

Dan sebagai tanda penghargaan Qiya akan bagi RM100 tunai kepada pemenang-pemenang yang bertuah.

Untuk terpilih sebagai pemenang 'Giveaway Cash RM100 by Qiya Saad for November 2017' ni korang wajib follow atau Like semua akaun media sosial kat bawah ni tau...

1. Follow Blog: Qiya Saad
2. Like FB Page 1: Qiya Saad Dot Com
3. Like FB Page 2: Wedding by Qiya Saad
4. Follow Instagram 1: @qiyasaad
5. Follow Instagram 2: @weddingbyqiyasaad


Hadiah berupa :

CASH RM100 untuk 'Giveaway Cash RM100 by Qiya Saad for November 2017' ni Qiya akan bahagikan kepada 3 pemenang mengikut jumlah yang tertera kat bawah ni.


HADIAH

Pemenang Pertama
RM50

Pemenang ke-2
RM30

Pemenang ke-3
RM20


Tarikh tutup GA ni pada 30 November 2017 dan para pemenang pula Qiya akan pilih secara rawak.

Bila da join jangan lupa tinggalkan link blog post korang kat ruangan komen di bawah ni. Dari semasa ke semasa Qiya akan update Senarai Peserta 'Giveaway Cash RM100 by Qiya Saad for November 2017' ni.

Semoga berjaya Qiya ucapkan!

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

5 TEGURAN MEMBINA

  1. Thanks sebab sudi join GA Qiya yg tak seberapa ni.

    Sila semak Senarai Peserta Giveaway Cash RM100 by Qiya Saad for November 2017 ni ye...

    http://www.qiyasaad.com/2017/11/senarai-peserta-giveaway-cash-rm100-by.html?m=1

    ReplyDelete
  2. singgah sini..good luck
    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/11/giveaway-cash-rm100-by-qiya-saad-for.html

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan..singgah dari GA yang sama..dah follow awak...

    good luck :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/11/giveaway-cash-rm100-by-qiya-saad-for.html

    ReplyDelete
  4. Ganbatte! dan Najihah dah follow sini

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN