BondeZaidalifahDotCom: TUTORIAL EYESHADOW CUT CREASE MAKE-UP BY BELLAZ

TUTORIAL EYESHADOW CUT CREASE MAKE-UP BY BELLAZ

8:00 am

Assalamualaikum Dan Selamat Malam...

Hai reader semua,

Ada seorang mua di facebook ni, Bonde suka dengar dan tonton tutorial live make-up beliau.  

Sambil make-up tetap layan borak dekat live, suka celoteh mua ni yang lograt utara gitu.


TUTORIAL EYESHADOW CUT CREASE MAKE-UP BY BELLAZ


Kali ni Bonde nak share Tutorial Eyeshadow Cut Crease Make-up by Bellaz... Bonde suka sangat tengok cara make-up ni berangan nak buat make-up macam tu.

Ini lah Bellaz

(dari facebook Make-up By Bellaz)


Mata Bellaz yang dah siap di make-up


STEP BY STEP PEMAKAIAN EYESHADOW

Bonde share gambar-gambar ni dari FB Page Make-up by Bellaz untuk rujukan anda semua, dan rujukan Bonde juga.

Suka sangat dengan toturial yang ditunjukkan.










Kalau anda semua nak tengok celoteh Make-up by Bellaz follow  Facebook dibawah :



Atau

Instagram dibawah :



Meletop-letop followers bellaz hu hu hu


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

5 TEGURAN MEMBINA

  1. Berangan nak mekap cam tu gak, bonda..tapi selalu tak jadi..jenuh duk ikut tutorial, harammm jadi..tetiba tutorial mekap tu dah jadi ikut suka hati fieza la jawabnya..haha

    ReplyDelete
  2. SA x gigih la nak mekap berlapis2 tang mata macam ni..kalau cuti boleh la mekap kalau kerja..kul bape la nak bangun pagi...sure kena teliti

    ReplyDelete
  3. selalu layan fb live bella. Happy tengok bella ni sebab ceria je.

    ReplyDelete
  4. Menangis tepi bucu katil tgk mekap mekap nih bonde...setakat biasa biasa bolehlah bonde.

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN