BondeZaidalifahDotCom: SELESAI RENEW DOMAIN KALI KE TIGA DEKAT NETKL

SELESAI RENEW DOMAIN KALI KE TIGA DEKAT NETKL

12:35 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi...

Hai reader semua,

Alhamdulillah Bonde dah selamat dengan jayanya renew domain NetKL untuk www.bondezaidalifah.com

Terima kasih NetKL asyik dok remain kat email, mengingatkan Bonde untuk renew domain nih!!!

Bonde masih ingat lagi jangan risau yea NetKL kan Bonde ambik tarikh 20 Ogos tu.. InsyaAllah senang nak ingat.

Cuma Bonde agak sibuk dua tiga hari ni, maklumlah tarikh exam Bonde pon jatuh pada 20 Ogos juga sangat surprise sangat... nak nages rasa.  Moga ada hikmahnya di sebalik tarikh 20 Ogos ni InsyaAllah.

Anda yang belum bertukar domain tu, cepat-cepat tukar tau, gunakan khidmat NetKL sangat senang dan memudahkan anda, akaun blogpost tranffer ke domain baru semua NetKL yang buatkan. layout tak lari dan anda tak perlu nak repair sampai peluh menitis, air mata menitis semua tu hu hu hu Alhamdulillah.... semua NetKL yang buat.


SELESAI RENEW DOMAIN KALI KE TIGA DEKAT NETKL



NetKL

Invois dari NetKL



NetKL

Tranffer Bayaran guna cimb klik 


NetKL

Email Pembayaran diterima dari NetKL dan berjaya.


Alhamdulillah selesai satu bab... lepas ni nak renew lesen pula.

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

5 TEGURAN MEMBINA

  1. Terbaik. memang best kalau ada domain sendiri.. Rasa semangat nak updat blog ;)

    ReplyDelete
  2. Tahniah bonde dah nak masuk 3 tahun dah berdomain baru. Pandai bonde pilih tarikh besday ye senang nak ingat. Happy birthday bonde

    ReplyDelete
  3. Oh bonde pakai servis NetKL rupanya. seronok kan ada domain sendiri...

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN