Happy Giveaway by Mrs Pip ( 28/8/17 - 16/9/17 )

by - August 28, 2017

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi...

Hai reader semua,

Pagi ni Bonde nak join GA anjuran Mrs Pip.  Jomlah support ramai-ramai.

Happy Giveaway by Mrs Pip ( 28/8/17 - 16/9/17 )



[ KLIK BANNER UNTUK JOIN ]


jom join ramai ramai ....  nak join, senang saja syarat-syaratnya ....

1 / WAJIB follow blog mrs pip (klik butang 'FOLLOW' di sidebar) 

2/ PILIHAN (nak follow boleh, tak follow pun ok jer) :-

>>>> follow Google+ Mrs Pip (klik butang di sidebar)

>>>> follow Twitter @MrsPip18 
(kalau follow Twitter Mrs Pip, sila tinggalkan username twitter korang di ruangan komen ok)

>>>> follow Facebook Mrs Pip KLIK SINI 
(kalau follow FB Mrs Pip, sila tinggalkan username FB korang di ruangan komen ok)

>>>> follow IG Mrs Pip @MrsPip18  
(kalau follow IG Mrs Pip, sila tinggalkan username IG korang di ruangan komen ok)

3/ Seperti biasa, buat satu entry penyertaan bertajuk 'Happy Giveaway by Mrs Pip ( 28/8/17 - 16/9/17 )' kat blog korang, guna banner di atas dan backlink ke sini

4/ Tinggalkan komen di kotak komen di bawah

5/ Mrs Pip mencari 2 Pemenang bertuah untuk memenangi hadiah hadiah di atas + hadiah misteri .... hadiah akan ditambah (sama ada hadiah yg sama spt di atas atau berbentuk lain) sekiranya melebihi 60 penyertaan ... the more the merrier!




~ Bonde Senyum Riang ~

You May Also Like

12 PEMBERI ULASAN

  1. assalamualaikum
    jm dsys

    http://jm2u.blogspot.com/2017/08/happy-giveaway-by-mrs-pip-28817-16917.html

    ig / fb / tw = jmbelogs

    ReplyDelete
  2. Gud Luck bondaa, rajin join giveaway erkkk. kikik

    ReplyDelete
  3. Singgah dari GA yg sama :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/09/happy-giveaway-by-mrs-pip-28817-16917.html

    ReplyDelete
  4. gudluck bonde ... and thanks join ga mrs pip.

    ReplyDelete
  5. Wish U luck Dear :)

    http://www.yatieowner.com/2017/09/happy-giveaway-by-mrs-pip-28817-16917.html

    ReplyDelete
  6. blogwalking sini...good luck ^_^
    http://kylifa.blogspot.my/

    ReplyDelete
  7. yeah, tahniah tersenarai dlm bloglist mrs pip
    http://www.mrspip.com/2017/09/pemenang-happy-giveaway-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang