BondeZaidalifahDotCom: Happy Giveaway by Mrs Pip ( 28/8/17 - 16/9/17 )

Happy Giveaway by Mrs Pip ( 28/8/17 - 16/9/17 )

10:15 am

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi...

Hai reader semua,

Pagi ni Bonde nak join GA anjuran Mrs Pip.  Jomlah support ramai-ramai.

Happy Giveaway by Mrs Pip ( 28/8/17 - 16/9/17 )



[ KLIK BANNER UNTUK JOIN ]


jom join ramai ramai ....  nak join, senang saja syarat-syaratnya ....

1 / WAJIB follow blog mrs pip (klik butang 'FOLLOW' di sidebar) 

2/ PILIHAN (nak follow boleh, tak follow pun ok jer) :-

>>>> follow Google+ Mrs Pip (klik butang di sidebar)

>>>> follow Twitter @MrsPip18 
(kalau follow Twitter Mrs Pip, sila tinggalkan username twitter korang di ruangan komen ok)

>>>> follow Facebook Mrs Pip KLIK SINI 
(kalau follow FB Mrs Pip, sila tinggalkan username FB korang di ruangan komen ok)

>>>> follow IG Mrs Pip @MrsPip18  
(kalau follow IG Mrs Pip, sila tinggalkan username IG korang di ruangan komen ok)

3/ Seperti biasa, buat satu entry penyertaan bertajuk 'Happy Giveaway by Mrs Pip ( 28/8/17 - 16/9/17 )' kat blog korang, guna banner di atas dan backlink ke sini

4/ Tinggalkan komen di kotak komen di bawah

5/ Mrs Pip mencari 2 Pemenang bertuah untuk memenangi hadiah hadiah di atas + hadiah misteri .... hadiah akan ditambah (sama ada hadiah yg sama spt di atas atau berbentuk lain) sekiranya melebihi 60 penyertaan ... the more the merrier!




~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

12 TEGURAN MEMBINA

  1. assalamualaikum
    jm dsys

    http://jm2u.blogspot.com/2017/08/happy-giveaway-by-mrs-pip-28817-16917.html

    ig / fb / tw = jmbelogs

    ReplyDelete
  2. Gud Luck bondaa, rajin join giveaway erkkk. kikik

    ReplyDelete
  3. Singgah dari GA yg sama :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/09/happy-giveaway-by-mrs-pip-28817-16917.html

    ReplyDelete
  4. gudluck bonde ... and thanks join ga mrs pip.

    ReplyDelete
  5. Wish U luck Dear :)

    http://www.yatieowner.com/2017/09/happy-giveaway-by-mrs-pip-28817-16917.html

    ReplyDelete
  6. blogwalking sini...good luck ^_^
    http://kylifa.blogspot.my/

    ReplyDelete
  7. yeah, tahniah tersenarai dlm bloglist mrs pip
    http://www.mrspip.com/2017/09/pemenang-happy-giveaway-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN