BondeZaidalifahDotCom: GUNALAH FACE MIST HERLYSA MEMANG BEST DAN TERBAIK

GUNALAH FACE MIST HERLYSA MEMANG BEST DAN TERBAIK

3:10 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi...

Hai reader semua...

Kali ni Bonde ingin kongsikan kepada anda semua.. tentang keajiban sejenis buah iaitu "Buah Tin"  @ Buah Syurga.

Anda pernah makan Buah Tin ? Bonde pernah makan Buah Tin buah ini memang banyak manfaatnya dari segi kesihatan ianya boleh mengubat beberapa jenis penyakit seperti :

  1. Membersihkan buah pinggang dan rawatan buah pinggang yang rosak
  2. Mengurangkan kepanasan badan ketika demam.
  3. Memecahkan batu karang di dalam badan.
  4. Menyegarkan badan yang lesu.
  5. Mengeluarkan toksin dan racun dalam badan.
  6. Rawatan buasir.
  7. Meredakan sakit kulit seperti ruam, panau dll.
  8. Rawatan penyakit GOUT

Dan baru-baru ini sebuah syarikat bumiputra dikenali sebagai VNI Scientific Sdn Bhd telah mengambil peluang dan idea untuk menghasilkan / mengeluarkan produk terkini yang berasaskan  Buah Tin, dimana ianya menjadikan Herlysa Vegan syarikat yang berjaya mengeluarkan produk di Malaysia dan Asia menggunakan ekstrak daripada buah tin.

Untuk anda yang baru dengar tentang Buah Tin ini, dan nak tahu info lanjut tentang Buah Tin Bolehlah baca disini.

FACE MIST HERLYSA, PRODUK BUAH TIN, FIGS, BUAH TIN,

FACE MIST HERLYSA, PRODUK BUAH TIN, FIGS, BUAH TIN,


GUNALAH FACE MIST DE FIGUES DARI HERLYSA VEGAN MEMANG BEST DAN TERBAIK


Bonde pun tak nak rugi dan nak rasa pengalaman sendiri tentang produk yang dihasilkan dari Buah Tin ini.


Bonde telah menggunakan produk Face Mist yang diberi nama De Figues


FACE MIST HERLYSA, PRODUK BUAH TIN, FIGS, BUAH TIN,

7 RAHSIA BUAH TIN TERDAPAT DALAM FACE MIST DE FIGUES ~HERLYSA VEGAN

FACE MIST HERLYSA, PRODUK BUAH TIN, FIGS, BUAH TIN,
FACE MIST HERLYSA, PRODUK BUAH TIN, FIGS, BUAH TIN,
FACE MIST HERLYSA, PRODUK BUAH TIN, FIGS, BUAH TIN,
FACE MIST HERLYSA, PRODUK BUAH TIN, FIGS, BUAH TIN,
FACE MIST HERLYSA, PRODUK BUAH TIN, FIGS, BUAH TIN,
FACE MIST HERLYSA, PRODUK BUAH TIN, FIGS, BUAH TIN,

DEMO CARA PENGGUNAAN FACE MIST HERLYSA

SEBELUM

- Face Mist Herlysa digunakan sebelum menggunakan / mengenakan apa-apa make-up diseluruh muka.

- Spraykan Face Mist Herlysa ke muka dan ratakan hingga seluruh muka.

- Ia bertindak sebagai pelembat kulit muka atau sebagai moisturizer.

FACE MIST HERLYSA, PRODUK BUAH TIN, FIGS, BUAH TIN,

SELEPAS

- Selepas siap touch up muka dengan makeup.. (Bonde just guna compact powder dengan lipstick sahaja)

- ulang spray Face Mist Herlysa  seperti sebelum tadi ratakan di seluruh muka.

- Ia bertindak menyegarkan muka dan membuatkan make-up tahan lama.


Hari ni hari Ahad nampaknya cuaca agak panas diluar, selalunya Bonde akan cepat berpeluh semasa cuaca panas terik dan biasalah compact powder pon akan mula mencair....  arghhhh kene touh up  lagi.

Dan masalah itu, tiada lagi setelah Bonde menggunakan  Face Mist Herlysa sebelum dan selepas ber make-up.  


Pengalaman Bonde menggunakan Face Mist Herlysa ketika ini jam 2.00 petang. Perjalanan ke Kajang.

FACE MIST HERLYSA, PRODUK BUAH TIN, FIGS, BUAH TIN,

Dari Kajang Bonde ke Bejaya Time Square untuk sesi jalan-jalan cari makan hujung minggu bersama family. Sampai di Bejaya Time Square Jam 4.00 petang...ramai nye orang dekat Bejaya Time Squre ni... Selalunya time sesak ni memang lekas berpeluh maklumlah akan bersesak-sesak dan berebut-rebut nak masuk lif dan nak naik  tangga escalator.

Make-up atau bedak compact yang Bonde pakai tadi masih kekal seperti jam 2.00 petang... (masa keluar rumah).... wow hebat juga Face Mist Herlysa  dalam hati.

Tak percaya????

Tadaaaaaa........ tak berpeluh pon! 

FACE MIST HERLYSA, PRODUK BUAH TIN, FIGS, BUAH TIN,


 FACE MIST HERLYSA, PRODUK BUAH TIN, FIGS, BUAH TIN,


FACE MIST HERLYSA, PRODUK BUAH TIN, FIGS, BUAH TIN,

Wahhhh hebat sungguh Face Mist Herlysa ni.... Tak perlu nak touch up compact power tu berulang seperti selalu.  Bolehlah berjimat macam nih.

Untuk anda yang berminat nak tahu berkenaan produk Face Mist Herlysa ni, Anda boleh terjah ke laman berikut :



Daftarlah sebagai ahli Herlysa Titans di : https://herlysa.com anda akan dapat banyak manfaat dan faedah sebagai ahli.  Atau secara pantas klik pic dibawah untuk terus mendaftar.


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

  1. Comelnya bonde! Hm... dah lama tak makan buah tin yang sedap tu.

    ReplyDelete
  2. Bestnya mist ni ada buah tin. Rare tu :D

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN