BondeZaidalifahDotCom: TOP COMMENTATOR AUGUST DI BLOG www.bondezaidalifah.com

TOP COMMENTATOR AUGUST DI BLOG www.bondezaidalifah.com

7:08 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Malam...

Hai reader semua,

Sempena bulan August yang akan datang... memandangkan Bulan ni, bulan istimewa bagi diri Bonde. Bonde nak buat surprise hadiah untuk pembaca dan pengunjung Blog Bonde www.bondezaidalifah.com.

Agak-agaknya ada ke yang nak join.  Bonde akan berikan hadiah kepada Top 1, Top 2 dan Top 3.  Seperti biasa anda semua kene rajin comment-comment di Blog Bonde mulai 1 August - 31 August 2017.


Tidak kisah anda nak entri review, entri masakan, entri baru, entri lama atau apa-apa entri yang anda suka klik saje dekat label yang berada dibawah tu...

TOP COMMENTATOR AUGUST  DI BLOG www.bondezaidalifah.com


TOP COMMENTATOR AUGUST

Welcome August

Selamat datang bulan August... Moga bulan ini Bonde, family dan anda diberikan kesihatan yang baik, dan dilimpahi rezeki... InsyaAllah, Aamiin.

TOP COMMENTATOR , WELCOME AUGUST ,

Surprise For Me...

Sudah tua tahun ini, Tapi kalau ada yang nak surprise silakan lah... hak hak hak Bonde jenis mudah terhibur tau!

TOP COMMENTATOR , WELCOME AUGUST ,


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

6 TEGURAN MEMBINA

  1. Semoga Bonde dan keluarga diberikan kesihatan yang baik, dan dilimpahi rezeki... Aamiin ;)

    ReplyDelete
  2. Wah bestnya.. Nilesh singgah selalu kat umah bonde ni

    ReplyDelete
  3. wah..apalah tu kan suprisenya..kena rajin la nampaknya lepas ni ziarah blog bonda...Moga bonda sekeluarga dilimpahi rezeki yang luas dan sentiasa diberikan kesihatan yang baik

    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
  4. Hello August....
    1154

    Thank you for your support....

    ReplyDelete
  5. wahhh..insyaAllah rabia selalu komen blog bonda ya

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN