BondeZaidalifahDotCom: PAMPERS MURAH!!! SEMPENA BIG BABY FAIR DILAZADA

PAMPERS MURAH!!! SEMPENA BIG BABY FAIR DILAZADA

3:53 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi...

Hai reader semua...

Big Baby Fair berlangsung di Lazada dari 26-30 Julai 2017 sebanyak 80% mesti semua ibu-ibu menantikan saat ini, Betapa seronoknya membeli-belah barangan bayi dan kanak-kanak.

Pastinya saat inilah lah dinanti-nantikan oleh semua ibu-ibu nak shopping online barangan keperluan.

Cepat-cepat ke www.lazada.com.my atau ada klik sahaja banner dibawah ini... anda akan terus dibawa ke promosi hebat Big Baby Fair.

Bonde try survey untuk saiz L.

PAMPERS MURAH!!! SEMPENA BIG BABY FAIR DILAZADA 



UNTUK JENAMA DRYPERS

BIG BABY FAIR

Drypers Wee Wee Dry L62 x 3 packs (186pcs)

BIG BABY FAIR


BIG BABY FAIR

UNTUK PROMOSI PET PET


BIG BABY FAIR
PETPET Tape Diaper Mega Packs L64 (3packs)


BIG BABY FAIR

BIG BABY FAIR

Untuk info pantas berkenaan produk diatas  sila ke url link : 

DRYPERS


PET PET


Kalau anda ada  berminat nak beli barangan lain keperluan bayi dan kanak-kanak bolehlah ke url link dibawah..



~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

5 TEGURAN MEMBINA

  1. Tepat pada masa. Musim gaji ne apa lagi miza nak buat stock pampers anaklah

    ReplyDelete
  2. Memang murah betul pamoers tu bonde. Kena beli ni. Kalau tak rugi.

    ReplyDelete
  3. murah tu harganya bonde tapi kak azi dah takde anak yang guna pampers hehe

    ReplyDelete
  4. Masa sale ni Bonde ibu2 wajar beli extra untuk simpan stock.. Memang berbaloi-baloi..

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN