BondeZaidalifahDotCom: JANGAN MENANGGIS SAYANG....

JANGAN MENANGGIS SAYANG....

12:07 am

Assalamualaikum dan Selamat Malam...

Hai reader semua...

Oklah hari ni dah 30 Syawal, ... dan sebenarnya hari ini sudah last raya apa yang kita dah buat dengan sebulan raya... tentu ramai yang teringgat-ingat makan dah juadah open house kan...

Untuk tidak membuat anda semua rungsing dan stress sengaja Bonde tidak share picture di bawah ni awal-awal lagi... nanti anda semua tak happy masa beraya... termasuklah Bonde sendiri, bila tengok picture ni barulah nak rasa sedar diri sikit dan control pengambilannya....

Dah sebulan kita bergembira dapat makan sedap-sedap... tak apa tu mungkin reward kerana dah sebulan kita berpuasa betul tak?

Yaaaa Ampun,

Bila lihat picture dibawah mohon anda tidak menangis dan bersedih yea...

PANDUAN KALORI BISKUT DAN KUIH POPULAR HARI RAYA 



Foto Astro Gempak.

PANDUAN KALORI MAKANAN POPULAR HARI RAYA


Foto Astro Gempak.

Ha ha ha baiklah diet mulai esok yea...

Kredit Picture : Page Astro Gempak

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

5 TEGURAN MEMBINA

  1. wahhh.. patut la berat Mai cepat naik raya ni. makan tak ingat time beraya hihi

    ReplyDelete
  2. Menangis sy tgk bonde...byknye kolesterol makan mase raya

    ReplyDelete
  3. Setahun sekali hehe tp tu la..nk maintainkan balik tu...jenuh

    ReplyDelete
  4. haha semuanya selamat dah mendarat dalam perut miza. Jom mula balik plan diet hehe

    ReplyDelete
  5. hahahahahaaa...!! memang nangis ni Bonde sebab kira entah berapa ketul lemang dah masuk dalam perut.. kikikikiii.. :p

    ...

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN