BondeZaidalifahDotCom: INSTANT SHAWL GIVEAWAY BY MAMA PIPIE

INSTANT SHAWL GIVEAWAY BY MAMA PIPIE

6:12 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Petang...

Hai reader semua, Bonde nak ajak join GA anjuran Mama Pipie ni, Jomlah kita sama-sama meriahkannya...

Tapi Bonde nak tanya Mama Pipie nama Mama pilih date 20 Ogos tu... adakah hadiah tersebut menjadi milik Bonde sebagai hadiah birthday nanti...Hak hak hak

Apa pun berdoa moga ada luck nanti....

[ KLIK BANNER UNTUK JOIN ]

SYARAT-SYARAT :

1. Add Blog MamaPipie  Dalam bloglist korang



4. Buat satu entry Dan tepekkan gambar belon comey kat atas Tu Dan link kepada entry ni

5. Selepas siap semuanya tinggalkan komen di post ini.


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

12 TEGURAN MEMBINA

  1. Semoga Bonde dimudahkan rezeki..
    Good luck LZ ucapkan.. 💕

    ReplyDelete
  2. Tq bonde sudi join. Good luck ye

    ReplyDelete
  3. good luck..
    dari giveaway yang sama
    https://mama3danish.blogspot.my/2017/08/instant-shawl-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  4. Good luck! Huda singgah dari giveaway yang sama =) Jemput Blogwalking blog huda juga yer.
    >> http://www.ceritahuda.com/2017/08/instant-shawl-giveaway-by-mamapipie.html

    ReplyDelete
  5. join jugak GA ni. Good luck bonda :D

    ReplyDelete
  6. singgah dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2017/08/instant-shawl-giveaway-by-mamapipie.html
    all the best ye

    ReplyDelete
  7. Goodluck singgah dari GA yang sama

    ReplyDelete
  8. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  9. 20hb sempena besday bonde tau haha

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN