BondeZaidalifahDotCom: TRIP SNORKELING PULAU KAPAS PART 3

TRIP SNORKELING PULAU KAPAS PART 3

1:57 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Petang....


Hai reader semua....

Hari ni adalah hari ke 2 Bonde di Pulau Kapas...

Mengikut Jadual hari ke2.... adalah seperti :

Tour Itinerary TRIP SNORKELING PULAU KAPAS

Day 2: Pulau Kapas (B/L/D)

  • Breakfast at resort
  • Then, free activities at your own leisure (Naik boat ke taman laut part 1)
  • Lunch at resort
  • Then, free activities at your own leisure (Naik boat ke taman laut part 2)
  • Overnight at resort

TRIP SNORKELING PULAU KAPAS PART 2



Selepas sarapan pagi... Kami bersiap-siap untuk ke Taman Laut untuk aktiviti Snorkeling.
























Sekejap jer dapat menikmati keindahan dalam laut ni... lepas tu hujan pun turun dengan lebatnya... arus dan ombak menolak ke tepi jadi Bonde cepat-cepat naik ke atas boat.





Banyak landak laut kat bawah tu....












Dah Hujan....






Jam 12.00 balik semula ke resort untuk makan tengahari dan berkumpul kembali pada jam 3.00 petang untuk trip snorkeling dekat taman laut. Ok semua sudah naik ke belum? jom balik....makan...

Jumpa... Next entri....

Anda Boleh ikuti....


Pakej menarik : www.amitravel.my



~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

  1. Tq Bonde Senyum Riang kongsikan pengalaman bersnorkeling di Pulau Kapas. Terselah keriangan Bonde Senyum Riang melalui senyuman yang riang. Boleh usulkan pada bos nih.

    ReplyDelete
  2. bestnya. fira tak pernah sampai lagi pulau kapas ni.

    http://www.cikfira.com/

    ReplyDelete
  3. Best nya Bonde..!
    InsyaAllah satu hari nanti nak sangat sampai ke pulau-pulau cantik kat Malaysia ni termasuk Pulau Kapas.. huhuhuuhuu.. :)

    ...

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN