BondeZaidalifahDotCom: GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT SGSHOP MALAYSIA BY CIKZA.COM

GIVEAWAY RM 1000 SHOPPING CREDIT SGSHOP MALAYSIA BY CIKZA.COM

12:14 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi...

Hai reader semua,

Ini adalah segmen kedua Bonde join untuk hari ini dari blogger Cikza... (opps dah kena tukar status ni)

Sebenarnya... Untuk Segmen SG Shop Malaysia ini, Bonde ada join juga anjuran blogger Lokmanamirul boleh tengok disini.

Bonde bukan tamak tau tapi... Bonde support segmen kawan-kawan... Kalau menang tu, memang rezekilah... Syukur, Alhamdulillah :)


[ KLIK BANNER UNTUK JOIN ]

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Cikza.com

Syarat-syarat penyertaan (wajib isi) 

  • Terbuka kepada blogger di Malaysia.
  • Anda wajib daftar akaun percuma SGshop di SG Shop Malaysia. Pastikan sertakan username di entri anda.
  • Like fan page SGshop Malaysia dan Follow IG @sgshop_malaysia.
  • Follow CikzaCom dan FB page.
  • Copy banner di atas dan tulis satu entri bertajuk “Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Cikzacom“.
  • Tulis entri anda Barang yang ingin dibeli di SGshop Malaysia jika anda menang RM100
  • Copy URL anda di bahagian komen untuk senarai penyertaan. Selitkan juga Username SGshop Korang
  • Senarai pemenang akan diumumkan pada 1 Jun 2017 menerusi random.org.
HADIAH :

 10 x RM100 Shopping Credit SGshop Malaysia

TEMPOH MASA :

 23 Mei 2017 – 31 Mei 2017

Username SGshop Bonde adalah.... : Zaidalifah pasword rahsia x boleh bagi tahu he he he

Barang yang ingin dibeli di SGshop Malaysia jika anda menang RM100jeng..jeng...jengggg...

[HD Mini Micro Camera Recording Pen Pocket] 

Disebabkan Bonde suka gadjet, Barang pertama yang Bonde pilih berharga RM 47.92 iaitu HD Mini Micro Camera Recording Pen Pocket.  

bonde nak beli Camera ni, adalah untuk buat backup kalau pergi event nak ambik gambar tetiba bateri handphone habis ... parah kan sebab kene cover event kene banyak ambik gambar, camera ini bersaiz kecil dan comel mudah dibawa, ada cabel usb boleh terus tranffer gambar ke pc atau laptop haaa senangkan!

Klik disini untuk tengok promosi diweb : HD Mini Micro Camera Recording Pen Pocket 







[Handbag Crossbody Bag Fashion Lady Bag]

Pilihan kedua pula, Bonde nak  Handbag Crossbody Bag Fashion Lady Bag berharga RM 54.68  memandangkan tema raya tahun ini adalah biru, Bonde pilih warna birulah.. sendondon dengan baju  he he he. (anda jangan tiru eh warna tema Bonde) he he he hanya untuk family Bonde sahaja.

warna pilihan : Orange, Grey Elephant, Elephant Grey Grey Red Trumpet, Trumpet, Trumpet, Black Trumpet, Single, Hand Bag + Scarf + Cleaning Pen, White, Red, Gray, Blue, Black, Red

Nak tengok, handbag ni dekat page SGshop Malaysia anda klik disini.
Handbag Crossbody Bag Fashion Lady Bag ada macam-macam pilihan warna ada bolehlah guna untuk tema raya anda nanti cantik-cantik tau!

Jumlah keseluruhan adalah RM 102.60 dan baki yang perlu Bonde bayar hanya RM 2.60 sahaja.

Wish me luck yea... terima kasih.

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN