BondeZaidalifahDotCom: GIVEAWAY (1) OLEH MIEZA SUHAINI

GIVEAWAY (1) OLEH MIEZA SUHAINI

11:23 pm

Assalamulaikum dan Selamat Malam...

Hai reader semua...


Bonde nak join GA anjuran Mieza Suhaini @ dikenali dengan nama kecik di kalangan ahli KBBA.

Anda nak join klik pic dekat bawah yea...

Giveaway (1) oleh Mieza Suhaini

Giveaway (1) oleh Mieza Suhaini
Sumber Gambar

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

4 TEGURAN MEMBINA

  1. singgah sini petang petang .

    selamat blogwalking


    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/04/giveaway-1-oleh-mieza-suhaini.html

    ReplyDelete
  2. Hai awak. Terima kasih sebab sudi menyertai giveaway dari blog KanvasDakwat Semoga tak serik.

    Ini adalah senarai peserta. Boleh blogwalking kalau berkesempatan.
    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/05/senarai-peserta-giveaway-1-oleh-mieza-suhaini.html.

    Awak dah tengok siapa pemenang? Ni ada senarai. Bagi yang gagal sy dari KanvasDakwat memohon maaf. Insyaallah rezeki awak ada di giveaway lain. :) Tahniah juga pada yang menang.
    Senarai pemenang giveaway

    Secara automatiknya, awak tercalon dalam segmen bulanan yang saya anjurkan. Tahniah tahniah. Tapi tak perlu risau. Tiada syarat apa-apa. Segmen bulanan <3

    ReplyDelete
  3. Done follow.followback pls
    http://tarotthefool.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum,

    blogwalking dari GA yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/giveaway-1-oleh-mieza-suhaini.html

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN