BondeZaidalifahDotCom: 8 RESIPI DARI KOLEKSI STONEWARE PERIUK KUALI AJAIB

8 RESIPI DARI KOLEKSI STONEWARE PERIUK KUALI AJAIB

2:49 pm

Assalamulaikum Dan Selamat Petang....

Hai reader semua...

Apa khabar... sempena nak raya dan tak lama lagi nak dapat Bonuskan! apa kata anda beli produk terbaharu Menang Glassware iaitu Periuk Kuali Ajaib.

Setiap pembelian Periuk Kuali Ajaib ini anda akan dapat Katalog & Resepi seperti dibawah :

[Periuk Kuali Ajaib]

Are IKAN STONEWARE Periuk Kuali Ajaib berukuran 33 cm merupakan pembantu yang terbaik untuk anda.  Saiznya yang besar, sesuai memasak dengan kuantiti yang banyak.  Mempunyai dua lapiran non stik dibahagian dalam dan 3 lapisan stonware di bahagian luarnya.  

Periuk ini boleh digunakan untuk mengoreng, mengukus dan  boleh masak dua jenis masakan dalam satu masa.

Boleh memuatkan untuk memasak 2 ekor ayam.

Penutupnya boleh dipisahkan dan digunakan untuk mengoreng.

Manakala periuk kaca lut sinar boleh digunakan untuk kedua periuk dan kuali.

Periuk Kuali Ajaib ini juga boleh digunakan di holagen cooker, induction cooker dan diatas dapur biasa.



[APA YANG ANDA DAPAT BILA MEMBELI PERIUK KUALI AJAIB INI]

Anda akan dapat secara percuma barang-barang berikut :

- Penutup berkaca

- Steam tray

- Penyepit

- Sebatang sudip

- Sebatang senduk


8 RESIPI DARI KOLEKSI STONEWARE PERIUK KUALI AJAIB.


 1. [ SUP AYAM GINSENG KOREA ]




[ 2. AYAM MASAK LEMAK CILI API ]




[3. SUP AYAM AIR KELAPA ]




[ 3. BUBUR LAMBUK ]




[ 4. KEK KUKUS GULA HANGUS ]




[ 5. IKAN GORENG BERSOS ]




[ 6. BEEF STEAK ]



 [ 7. SAYUR GORENG CAP CAI (CAMPUR) ]


 

[ 8. TELUR BISTIK ] 




Jika anda berminat nak dapatkan produk ini sila wasap PERIUKKUALIAJAIB33CM :


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. hoh.. ada pesen lain pulak dah periuk ajaib ni ye bonde...

    ReplyDelete
  2. Bubur lambuk tu best..
    Ohsem juga kualinya..

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN