BondeZaidalifahDotCom: FINAL PROJEK DIPLOMA KEMAHIRAN MALAYSIA

FINAL PROJEK DIPLOMA KEMAHIRAN MALAYSIA

3:24 pm

Assalamualaikum dan Selamat Petang...

Hai reader semua,

Sekarang ni Bonde baru tahu... dan menyesal juga sebab dulu tak belajar bersungguh-sungguh, tapi part Bonde menyesal ni... mesti semua orang pon akan rasa macam tu,  tak baik nak salahkan takdir kita dulu.  Mungkin ia telah tertulis diazali....

Memandangkan memang Bonde agak sebok dan tak dapat nak beri komitmen dengan banyak perkara tapi Bonde cuba hadapi... dalam kesebokkan itu buat juga apa yang boleh dan mampu.  Kadang rasa memang tak tercapai dik akal hu hu hu....

Kalau dah penat layanlah lagu feminin jap... 


LIRIK LAGU FEMININ - UNTUKMU


Angin bayu membawa diriku
Sepintas lalu ku terkenangkanmu
Memori silam meresap malam
Kenangan bersama tersimpan selamanya

Walaupun kau pergi jauh dari diri ini
Cintaku masih bersemadi di hati
Keyakinan kita kan kembali
Menghidupkan semula janji bara cinta

Kita bersama mengejar mimpi
Terpisah sementara kupasti
Suatu hari nanti
Cinta kita bersemi
Kembali menerangi
Mekar di taman hati

Walaupun jauh pandangan mata
Kuyakin kau kan tetap setia
Begitulah ku jua
Keikhlasan di jiwa
Dan cintaku hanyalah
Untukmu

Saban hari diriku menuggu
Khabar berita darimu di sana
Gerimis senja kembali reda
Kerinduan di jiwa
Kau jadi penawar

Rinduku padamu tak dapat ku terkata
Setiap saat waktu bagai terlalu lama
Bila kita kembali bersama
Hiduplah semula
Janji bara cinta

Kita bersama mengejar mimpi
Terpisah sementara kupasti
Suatu hari nanti
Cinta kita bersemi
Kembali menerangi
Mekar di taman hati
[byalaupun jauh pandangan mata

Kuyakin kau kan tetap setia
Begitulah ku jua
Keikhlasan di jiwa
Dan cintaku hanyalah
Untukmu

Yeah…
Mimpi yang dikejar telah pun menjadi nyata
teristimewa untuk anda semua…
Untukmu…


DIPLOMA KEMAHIRAN MALAYSIA

peringkat Folder memang dah siap... ni in progress... nak siapkan Final Projek... tengah cari isi dan maklumat...

Sudah-sudah tu Bonde, siapkan tugasan awak tu Bonde.... 

Final Projek...
Nilah dia, kalau dah umur gini-gini baru nak study... ha ha ha.  Doakan Bonde siapkan Final Projek ni yea... Kawan-kawan yang sama belajar dan ambil kos ni sudah ramai hantar Final Projek mereka, penyelia kata lom ada tarikh exam... Zasssssss sempat lagi ni nak bersaing! 

InsyaAllah..Aamiin.

DIPLOMA KEMAHIRAN MALAYSIA

~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN