BondeZaidalifahDotCom: Segmen 24 Jam Bloglist #25 Mialiana.com

Segmen 24 Jam Bloglist #25 Mialiana.com

7:16 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Malam...

Hai reader semua,

Jom join Bonde join segmen Mia Liana... Sempat lagi nih hingga petang esok jam 2.00 petang.


Pencarian bloglist bagi bulan April, Mei dan Jun 2017 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 29 Mac 2017, iaitu tepat jam 2.00 petang sehingga hari esok, 2.00 petang 30 Mac 2017. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 24 Jam Bloglist #25 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?


10 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Mac 2017.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...





~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

12 TEGURAN MEMBINA

  1. Singgah dari segmen yang sama
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/03/segmen-24jam-bloglist-25-mialianacom.html

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen dan semoga tersenarai bonda =)

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen! datang dari segmen yang sama :D http://shafyqahazahar.blogspot.com/2017/03/segmen-24-jam-bloglist-25-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum ...mama dtg dr segmen yg sama...
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen bonde :D

    ReplyDelete
  6. Alahai macam tak sempat je saya nak join.. Semoga berjaya bonda ;)

    ReplyDelete
  7. salam... terima kasih sudi join segmen ini.

    senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2017/03/senarai-peserta-segmen-24-jam-bloglist.html

    semoga berjaya!!

    - Mia Liana

    ReplyDelete
  8. salam... terima kasih sudi join segmen ini.

    senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2017/03/senarai-peserta-segmen-24-jam-bloglist.html

    semoga berjaya!!

    - Mia Liana

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN