BondeZaidalifahDotCom: TESTING CAMERA GT MOBILE GT-888 TERBAIK!

TESTING CAMERA GT MOBILE GT-888 TERBAIK!

9:15 pm


Assalamualaikum Dan Selamat Malam

Hai Reader Semua....

Kali ini Bonde nak kongsikan pada anda tentang percubaan Bonde pada smartphone GT Mobile GT-888.

Semua sudah tahu tentang kelebihan smartphone GT-888 ini... Kalau anda masih belum tahu, apa kata anda baca dulu entri ini... Review Bonde tentang smarphone GT-888





TESTING CAMERA GT MOBILE GT-888 TERBAIK!

GT-888 8MP OV8865 World's Best 8MP Camera


REVIEW GT MOBILE GT-888

Gambar ini Bonde ambil semasa makan shushi di Shushi Zanmai di D'pulze Cyberjaya.  Bonde cuba ambik wajah ceria rakan yang dapat makan Shushi kegeramnya.  Rakan sebelah tu tak makan Shushi tapi dia dah makan tadi masa dekat opis... jadi dia minum sahaja.



Camera GT-888 yang Bonde guna ni tak edit apa-apa dan tak guna apa-apa application.

GAMBAR INDIVIDU


Lepas tu Fiqah ambik gambar Bonde pula, sebab nak tengok hasilnya cantik ke tak gambar tu... Rupanya sama sahaja. 

Bila pencahayaan cukup, gambar jadi sama cantik! 


GAMBAR MAKANAN SHUSHI

Bonde ambik gambar ni, tanpa flash. Cantikkan... jelas jer gambar tu.





GAMBAR MASAKAN ASAM PEDAS DALAM KUALI

Gambar ni pon Bonde ambik tanpa guna flash.



GAMBAR MASAKAN ASAM PEDAS DALAM MANGKUK HIDANGAN

Gambar ni pon Bonde ambik guna flash.


Gambar ni pon Bonde ambik tanpa guna flash.



GAMBAR KUCING BONDE (HAGIMARU)

Gambar ni pon Bonde ambik tanpa guna flash.


Comelkan... gambar ni...


GAMBAR FATIN DI LUAR AUDITORIUM SERI BAIDURI (JAM 8.00 PG)

Gambar ni pon Bonde ambik tanpa guna flash. Gambar nampak terang, jelas dan cantik.


Gambar ni nampak cantik juga ... sebab matahari ada betul-betul atas kepala. Gambar nampak jelas dan terang.


GAMBAR MASAKAN DALAM RESTORAN (LAMPU AGAK MALAP)

Gambar ni pon Bonde ambik tanpa guna flash, hanya ada lampu mentol.. tapi pic tetap cantik.


GAMBAR MAKANAN KUEW TIOW KUNG FU

Gambar ni pon Bonde ambik guna flash. Makan kat luar restoran cahaya lampu sangat suram... hasilnya... gambar tetap menarik.


GAMBAR AMBIK DEKAT LEBUHRAYA GAMBANG, SUSUR KELUAR RNR TERMELOH (PINTU GERBANG)

Gambar ni Bonde ambik tanpa guna flash.  Waktu hujan... Gambar nampak jelas dan cantik.



GAMBAR AMBIK DEKAT LEBUHRAYA KARAK, SUSUR KELUAR PLAZA TOL

Gambar ni Bonde ambik tanpa guna flash.  Waktu hujan sudah berhenti... Gambar nampak jelas dan cantik.  Nampak awan kelihatan mendung... dan cuaca gelap... (hujan baru lepas berhenti)






Review Bonde :

"Bonde suka ambil gambar guna camera GT-888 ni kerana hasil gambarnya memang cantik. jelas dan ada kualiti."



Sekian dulu survey Bonde pada camera GT-888 

Untuk keterangan lanjut anda boleh ke :


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

  1. bestnya dpt hphone hehe.. nk jugek..ok jugak camera dia ya bonde

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN