BondeZaidalifahDotCom: MILAGRO COFFEE MINUMAN KESIHATAN BERASASKAN HERBA PATAWALI

MILAGRO COFFEE MINUMAN KESIHATAN BERASASKAN HERBA PATAWALI

12:05 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi..

Hai Reader Semua,

Bersiaran kita pada petang ni... Nak tanya, dah pekena Milagro Coffee ke Belum? 

Biasanya dekat pejabat , waktu kerja banyak, mata mula rasa layu dan mengantuk. Apa yang Bonde buat, bancuh secawan Milagro Coffee untuk segarkan balik mata dan secara automatik rasa mengantuk hilang serta merta.



MILAGRO COFFEE MINUMAN KESIHATAN BERASASKAN HERBA PATAWALI

Milagro adalah produk kesihatan yang boleh cegah pelbagai penyakit. 

Alhamdulillah, Bila Bonde minum secawan Milagro Coffee mata terus jadi segar , buat kerja pun laju jer sampai dah jam 5.30 petang pon tak perasan rakan-rakan lain dah kemas 'workstation' nak balik rumah.


MILAGRO COFFEE MINUMAN KESIHATAN BERASASKAN HERBA PATAWALI

Pelbagai penyakit boleh di cegah dengan pengambilan minuman Milagro Coffee. Kalau ada ahli keluarga dan saudara-mara yang terdekat mempunyai kencing manis, darah tinggi, alahan, batuk, demam malaria cuba bancuhkan Milagro Coffee dan bagi kepada mereka, Moga kesakitan dapat dikurangkan dan sihat sepenuhnya.

MILAGRO COFFEE MINUMAN KESIHATAN BERASASKAN HERBA PATAWALI

KELEBIHAN MILAGRO COFFEE

  • Tubuh badan menjadi lebih cergas 
  • Bertenaga
  • Hilang penyakit gatal-gatal 
  • Menguatkan tenaga batin 
  • Awet muda
  • Menguatkan Saraf & sistem pertahanan tubuh badan
  • Tinggi AntiOksidan

KANDUNGAN YANG TERDAPAT DALAM MILAGRO COFFEE

  • Pokok patawali
  • halia 
  • lada hitam
  • Robusta
  • Arabika
  • garam gunung

RAHSIA DISEBALIK MILAGRO COFFEE


MILAGRO COFFEE MINUMAN KESIHATAN BERASASKAN HERBA PATAWALI

MANFAAT HERBA PATAWALI

MILAGRO COFFEE MINUMAN KESIHATAN BERASASKAN HERBA PATAWALI


Sebelum minum sebarang produk mesti kita 'survey' dulu apakah yang terdapat dalam kandungan minuman tersebut.

Bila sudah tahu kandungan yang terdapat didalamnya rasa yakin nak minum meningkat ke 100 %

Milagro Coffee sangat berkhasiat kalau pengambilannya secara istikomah InsyaAllah badan akan rasa sihat selalu dan awet muda.  ( Siapa tak suka awet muda kan! kan! kan! )


MILAGRO COFFEE MINUMAN KESIHATAN BERASASKAN HERBA PATAWALI


Jadi,
Jom amalkan minum Milagro Coffee ni untuk kekal sihat.

MILAGRO COFFEE MERAWAT PENYAKIT TERSEBUT

Milagro Coffee dapat membantu merawat, mencegah dan mengawal penyakit-penyakit tersebut dibawah :

✔ Penyakit Kencing Manis 
✔ Darah Tinggi 
✔ Sakit Sendi 
✔ Kanser 
✔ Hilang Penyakit Gatal-gatal 
✔ Keradangan 
✔ Alahan 
✔ Batuk 
✔ Demam Malaria

MILAGRO COFFEE MINUMAN KESIHATAN BERASASKAN HERBA PATAWALI

MILAGRO COFFEE MINUMAN KESIHATAN BERASASKAN HERBA PATAWALI

MILAGRO COFFEE MINUMAN KESIHATAN BERASASKAN HERBA PATAWALI

MILAGRO COFFEE MINUMAN KESIHATAN BERASASKAN HERBA PATAWALI

MILAGRO diasaskan oleh Salmah Hayan, iaitu Pengarah Urusan dari Aqid Aqila Resources Sdn Bhd. Produk beliau iaiti MILAGRO COFFEE telah dirasmikan oleh MATRADE. 

CARA PENYEDIAAN MILAGRO COFFEE


MILAGRO COFFEE MINUMAN KESIHATAN BERASASKAN HERBA PATAWALI

1. Koyakkan 1 sachet

MILAGRO COFFEE MINUMAN KESIHATAN BERASASKAN HERBA PATAWALI

2- Masukkan ke dalam cawan beserta air panas atau air suam dan kacau sehingga rata.


MILAGRO COFFEE MINUMAN KESIHATAN BERASASKAN HERBA PATAWALI

3. Sedia untuk di minum. (Bonde suka minum semasa coffee panas aromanya juga sangat harum)
MILAGRO COFFEE MINUMAN KESIHATAN BERASASKAN HERBA PATAWALI

MILAGRO COFFEE MINUMAN KESIHATAN BERASASKAN HERBA PATAWALI



MILAGRO COFFEE MINUMAN KESIHATAN BERASASKAN HERBA PATAWALI


MILAGRO COFFEE MINUMAN KESIHATAN BERASASKAN HERBA PATAWALI



MILAGRO COFFEE MINUMAN KESIHATAN BERASASKAN HERBA PATAWALI

Berapa harga Milagro Coffee ni?
RM 55 Sahaja

Sekiranya anda berminat  nak mencuba Milagro coffee boleh hubungi :

Tel No : 03- 50217403 @ 03-50217401

Untuk keterangan lanjut layari :


Untuk Info dan Review :

Facebook : Milagromalaysia


MILAGRO COFFEE MINUMAN KESIHATAN BERASASKAN HERBA PATAWALI

MILAGRO COFFEE MINUMAN KESIHATAN BERASASKAN HERBA PATAWALI

(Gambar Bonde share di Intagram)

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. Menjaga kesihatan adalah penting...
    skrg nie banyak pilihan minuman kesihatan kan...

    ReplyDelete
  2. bagus gak coffe ni.. boleh jaga kesihatan ... tk smua coffe bawa effct negative je kan

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN