BondeZaidalifahDotCom: WATER DUMBELL AKHIRNYA KAU BERGUNA DAN BERJASA JUA!

WATER DUMBELL AKHIRNYA KAU BERGUNA DAN BERJASA JUA!

8:17 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Malam....

Hai Reader Semua....

Kali ni nak cerita pasal Water Dumbell,  Akhirnya Water Dumbell yang Bonde beli dekat Daiso Setahun yang lepas diguna pakai...

Bonde beli masa tu nak guna time Zumba... sebelum join Zumba dekat pejabat Bonde, Diorang ada gunakan Dumbell ni... 

Sebagai persediaan Bonde pon belilah satu sebelum berzumba tu... murah jer pon harga dia RM 5 setiap 1, Off coz beli warna pink nampak women sangatkan hi hi hi.

Tibalah masa Bonde join Zumba...

Masa Bonde join Zumba dah tak digunakan lagi Water Dumbell... alamak sedihnya, semangat dah beli... jadi, Water Dumbell ni sihat tersimpan dalam almari.

Baru-baru ni, 

Bonde mula bersenam balik dirumah, apa lagi keluarkan balik Dumbell water yang Bonde beli...

WATER DUMBELL MADE IN DAISO



SENAMAN YANG MENGUNAKAN WATER DUMBELL

Ada beberapa senaman yang menghunakan Water Dumbell yang ingin Bonde Kongsikan bersama anda...

Jom kita sama-sama buat... :)

water dumbbell exercises

water dumbbell exercises

water dumbbell exercises

water dumbbell exercises
Bonde ambik yang mudah dilakukan...

Kalau anda nak cuba buat bolehlah pilih yang mana anda rasa mampu... untuk lakukan. 

Kalau tahap kemampuan anda rendah... jangan cuba-cuba untuk buat yang susah dan yang tidak mampu anda lakukan.( takut nanti anda akan sakit)

Ok enjoy yea.... water dumbbell exercises  

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

6 TEGURAN MEMBINA

  1. kalau dah beli kenalah guna kan ya bonde....

    kipidap bonde

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu... terima kasih Arz InsyaAllah kearah kesihatan yang baik.. Doakan yea...

      Delete
  2. lorrr ingat botol air tadi heehee

    ReplyDelete
  3. Senaman tu untuk wanita aja ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lelaki pon boleh buat... tapi ni Bonde kumpulkan version wanita punya hi hi hi boleh google yea.

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN