BondeZaidalifahDotCom: MAJALAH KELUARGA KELUARAN DISEMBER FREE KALENDER 2017

MAJALAH KELUARGA KELUARAN DISEMBER FREE KALENDER 2017

6:43 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Petang....

Hai Reader Semua,

Masa jualan gudang karangkraf hari tu,  Bonde ada beli Majalah Keluarga keluaran Bulan Disember 2016,  Sebenarnya dah lama Bonde tak beli Majalah tau! selalu Bonde baca secara on line sahaja.  Alang-alang dah ada data internet jadi kita gunakan sahaja untuk baca majalah online.

Kali ni Bonde beli tertarik dengan majalah keluarga ini kerana dapat free 'Kalender 2017' (lagi pun masa jualan gudang hari tu harga majalah ada diskaun)

MAJALAH KELUARGA KELUARAN DISEMBER



KALENDER 2017



Kalender dari fm.... nak letak dekat rumah mengisi ruang dapur he he he

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN