BondeZaidalifahDotCom: HADIAH GA : 5 KISAH SERAM DIPERKHEMAHAN

HADIAH GA : 5 KISAH SERAM DIPERKHEMAHAN

7:11 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Malam...

Hai Reader Semua,

Ingat tak tahun lepas Bonde ada menang GA dan hadiahnya adalah sebuah novel yang mempunyai :


5 KISAH SERAM DI PERKHEMAHAN

1. Jom Borak

2. Perkhemahan Khas

3. Mantera

4. Kunci Hitam

5. Kau Dah Mati

Dengan kemenangan GA ni bertambahlah Novel seram dekat rumah.  Cerita Novel yang sangat santai, mempunyai 116 mukasurat sekejap je ambik masa nak abis novel ni hi hi hi...

Terima kasih kepada penganjur yang telah memilih dan menghantar hadiah kepada Bonde. 

Novel ni siap balut lagi terima kasih sangat... telah meringgankan kerja-kerja Bonde untuk membalutnya.

Yang paling buat Bonde sayang pada novel ni... ada tandatangan penulisnya... ( jangan curi novel ni yea... kalau hilang siaplah....)






 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN