BondeZaidalifahDotCom: OUTHING BIRTHDAY FATIN DI STEAK SHACK

OUTHING BIRTHDAY FATIN DI STEAK SHACK

11:58 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Malam...

Hai Reader Semua,

27 Disember 2016 genaplah umur anak tunggal  Bonde 14 tahun (tunggal buat masa ni).

Bonde sudah awal-awal ambil cuti sempena hujung tahun, Kanda dan Bonde rancang keluar makan-makan have fun dekat  Mid Valley Mega Mall.

Fatin Birthday girl, telah request nak makan steak lamb dan Kanda terus ajak terjah Steak  Shack Bonde follow sahaja asalkan birthday girl happy.  Biasalah Fatin pun seperti anak remaja yang lain nak rasa happy time birthday.  Bonde & Kanda usaha nak bagi Fatin happy.

Biasalah Fatinkan... manja, manjuk nanti, susah pulak nak pujuk... minta yang lebih up lain dari lain he he he


OUTHING BIRTHDAY FATIN  DI  STEAK  SHACK 




Dekat luar tu dah terpampang label halal, jadi kalau nak makan, tak ragu-ragu dah!


KEK BIRTHDAY FATIN


Bonde & Kanda sebenarnya tak berapa suka makan kek... jadi kami belikan 1 slice Kek Secret Recipe untuk fatin.


BELON BIRTHDAY


Belon tu Kanda beli.... surprise katanya (lepas makan Fatin angkut 1 mall ha ha ha tayang awak birthday girl hari tu he he he)


Makan kek birthday sambil tersipu-sipu malu...


APA YANG KAMI MAKAN DEKAT STEAK SHACK 

LAMB OLIO PASTA



Bonde order Lamb Olio Pasta ni.... Ini memang sedap , kene dengan citarasa Bonde pedas nampak tak cili api dia... Selalunya Bonde makan di tempat lain rasa dia creamy sahaja, tapi ni lain dari yang lain... memang suka... next time boleh order.


Set Bonde sekali dengan air fresh orange


SMOKIN' CL



Kanda & Fatin pilih nak makan Smokin ' CL ni... cuma perbezaan pada sides sahaja.

Pilihan Fatin


Pilihan Kanda


MUSHROOM SOUP

Untuk semua set yang kami pilih ada Mushroom Soup ni.. jadi dapat seorang semangkuk.  Rasa soup ni pon sedap.  Ada kelainannya pada rasa dari restoran-restoran yang menghidangkannya.


MANGGO JUS

Kanda & Fatin memilih Jus Manggo... (diaorang berdua ni sepakatlah nak makan benda sama sahaja)


MENU LAIN YANG TERDAPAT DI STEAK SHACK











 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN