BondeZaidalifahDotCom: FULL EPISOD LEGEND OF THE BLUE SEA

FULL EPISOD LEGEND OF THE BLUE SEA

4:41 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Petang....

Hai Reader semua, Sorry bila dah terlanjur menonton Korean Drama, Bonde dah tak boleh stop wei...

Sapa tengok Drama ni angkat tangan! Kita Geng.... ❤❤❤❤❤ Bonde minat tengok Lee Min Ho belakon... 

Anda kalau nak tengok sama Bonde share link dekat bawah...



LEGEND OF THE BLUE SEA


Sinopsis Drama Legend Of The Blue Sea

Drama ini mengisahkan tentang percintaan seorang puteri duyung terakhir dunia dengan jejaka yang merupakan pemnyelamatnya.

Duyung (Jun Ji Hyun) cuba untuk menyesuaikan dirinya di dunia manusia selepas dikurniakan sepasang kaki. Bagaimanapun tanpa diduga penyelamatnya (Lee Min Ho) merupakan seorang penipu yang sanggup melakukan apa sahaja demi duit.

Pelbagai perkara mencuit hati yang berlaku sepanjang tempoh perkenalan mereka berdua.

Jangan lupa saksikan Legend of The Blue Sea yang bersiaran :

Setiap Khamis dan Jumaat

Jam 8.10 malam 

Secara eksklusif di ONE HD (saluran 393). - AGempak

Credit : Sumber

LEGEND OF THE BLUE SEA

LEGEND OF THE BLUE SEA


LEGEND OF THE BLUE SEA

LEGEND OF THE BLUE SEA

LEGEND OF THE BLUE SEA

LEGEND OF THE BLUE SEA


LEGEND OF THE BLUE SEA





 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

  1. yui lak tgk ulangan ari sbtu..hehe. best crita ni. lawak pn byk

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN