BondeZaidalifahDotCom: SERVIS URUTAN DI RUMAH OLEH TERAPI.MY

SERVIS URUTAN DI RUMAH OLEH TERAPI.MY

3:21 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Petang.

Anda kalau sakit-sakit badan tu, Anda ada rasa tak selesakan! mesti pikir nak urut badan, tak sanggup nak drive masa sakit? Bestnya kalau ada servis urut datang ke rumah tak perlu pandu kereta untuk ketempat tukang urut.  Bukan apa sudahlah badan sakit kene memandu lagi lepas tu, kene tempuh kesesakkan jalanraya... memang stress kan!

Kalau anda hendak tahu sebenarnya sudah ada Servis Urutan dan Bekam Terus ke Rumah Anda..

Apa yang istimewa servis ini, yang menariknya ianya untuk Lelaki dan Perempuan tau...

Terapi.my Servis Urutan Dan Bekam terus Ke Rumah Anda  , Terapi.my ,


KENAPA ANDA MEMILIH TERAPI.MY ? 

- Masa Rawatan Yang Fleksibel

- Harga Tetap Untuk Setiap Kawasan

- Juruterapi Yang Berpengalaman


SERVIS YANG DISEDIAKAN TERAPI.MY 

-Urutan Melayu

- Bekam

- Kesuburan

- Urutan Sukan

- Lumpuh/Stroke

- Perbidanan






HARGA RAWATAN TERAPI.MY 


Pakej A - RM 110.00

Pakej B - RM 110.00

Pakej C - RM 150.00


Terapi.my Servis Urutan Dan Bekam terus Ke Rumah Anda  , Terapi.my ,


Pembayaran dan harga yang ditawarkan oleh Terapi.MY adalah mudah dan tetap dan harga termasuk kos pengangkutan dan juga GST6%


CARA UNTUK MEMBUAT TEMPAHAN DI TERAPI.MY


Terapi.my Servis Urutan Dan Bekam terus Ke Rumah Anda  , Terapi.my ,

1. Tempah rawatan melalui website Terapi.MY ataupun korang boleh gunakan aplikasi smartphone

2. Masukkan kod TERAPI24 untuk dapatkan diskaun 10%

3. Buat pembayaran secara online

4. Nantikan Juruterapi tiba di rumah anda mengikut temujanji yang telah ditetapkan

5. Moga anda selesa dengan servis yang telah diberi oleh Terapi.my



Sekarang ini khidmat Terapi.my hanya merangkumi kawasan-kawasan tersebut dibawah.

- Ampang
- Bangi
- Bandar Baru Salak Tinggi
- Cheras
- Cyberjaya
- Damansara
- Gombak
- Kajang
- Kelana Jaya
- Keramat
- Klang
- Nilai
- Petaling Jaya
- Puchong
- USJ
- Sungai Buloh
- Shah Alam
- Subang Jaya

Dimasa akan datang Terapi.my akan memperluaskan lagi kawasan perkhidmatan. 

Jadi anda semua jangan sedih seandainya kawasan berdekatan anda belum disenaraikan. ( harap bersabar yea)

Info Lanjut Mengenai Terapi.my



Website :  Terapi.my


Boleh juga menghubungi melalui no. whatsapp di bawah.

Tel : 013 - 923 9551

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

  1. Owh.. Chek list service area malangnya Banting xde dlm senarai. Tapi xpe bole panggil yg berdekatan. Nilai atau Klang. Tq info.

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN