BondeZaidalifahDotCom: PROMOSI JUALAN GUDANG AKHIR TAHUN 2016 [KUMPULAN MEDIA KARANGKRAF]

PROMOSI JUALAN GUDANG AKHIR TAHUN 2016 [KUMPULAN MEDIA KARANGKRAF]

11:33 pm

Assalamulaikum Dan Selamat Malam,

Hai selamat malam, Anda semua yang mana-mana nak penuhkan rak novel dekat rumah tu, Bolehlah berkunjung ke Jualan Gudang Akhir Tahun 2016 Karangkraf kini kembali.


Dapatkan pelbagai bahan bacaan seperti novel, buku, majalah dan Al-Quran dengan diskaun yang istimewa. Buku dan majalah SERENDAH RM 1 pun ada. Bermula 28 Okt - 27 Nov 2016 (SEBULAN!), 9.00 pagi - 7.00 malam bertempat di Pekarangan Kompleks Kumpulan Media Karangkraf, Seksyen 15, Shah Alam, Selangor.



Inilah masa terbaik beli buku memang sangat berbaloi!

Buat masa ni Bonde tak dapat nak pergi lagi memandangkan jadual hujung minggu sangat sebok, penuh dengan aktiviti-aktiviti yang telah di rancang lebih awal.

Bonde akan turun padang ke Jualan Gudang ini InsyaAllah akan ada slot kosong khas untuk Jualan Gudang ni...

Rugi ooooo banyak promosi harga buku, novel dan majalah murah-murah.

List novel dah ada dah hi hi hi.



TEMU MESRSA BERSAMA PENULIS ALAF 21 DAN BUKU PRIMA


JUALAN GUDANG AKHIR TAHUN 2016 KUMPULAN MEDIA KARANGKRAF

Beramah Mesra Bersama Para Penulis : 


JUALAN GUDANG AKHIR TAHUN 2016 KUMPULAN MEDIA KARANGKRAF

Info Sahabat Rumah Ngaji ...

Jom sertai kami dalam program Rahsia Insan Cemerlang Hidup (RICH) Family #QuranHour pada 6 November 2016, 4.00 pagi bertempat di Bilik AK 2, Bangunan Sinar Harian, Kumpulan Media Karangkraf, Seksyen 15, Shah Alam.



Kempen Family #QuranHour sempena bulan Safar ini merupakan cabaran yang bermula 4.00 pagi selama 8 minggu setiap hari Ahad. Tajuk program minggu ini, Membangun Keluarga Al-Quran: Model Ayah - Bahagian 2.


Terbuka untuk semua. Tempat adalah terhad. Sila bawa Al-Quran terjemahan dan potluck untuk makan bersama-sama. (di alu-alukan)

Daftar sekarang. WhatsApp/SMS nama dan ahli keluarga dan nyatakan jumlah kehadiran kepada:

011-26330209 / 017-6846162 / 013-6826335.

Kami galakkan anda datang satu keluarga, agar ia mampu memberi inspirasi untuk setiap ahli keluarga anda untuk masuk syurga sekeluarga.

PROMOSI JUALAN GUDANG AKHIR TAHUN 2016





JUALAN GUDANG AKHIR TAHUN 2016 KUMPULAN MEDIA KARANGKRAF


JUALAN GUDANG AKHIR TAHUN 2016 KUMPULAN MEDIA KARANGKRAF

BUKU KRAF DAN HOBI

JUALAN GUDANG AKHIR TAHUN 2016 KUMPULAN MEDIA KARANGKRAF

JUALAN GUDANG AKHIR TAHUN 2016 KUMPULAN MEDIA KARANGKRAF

BUKU RAMLEE AWANG MURSHID

JUALAN GUDANG AKHIR TAHUN 2016 KUMPULAN MEDIA KARANGKRAF

BUKU TERBAHARU FIKSYEN

JUALAN GUDANG AKHIR TAHUN 2016 KUMPULAN MEDIA KARANGKRAF

DISKAUN BUKU UMUM

JUALAN GUDANG AKHIR TAHUN 2016 KUMPULAN MEDIA KARANGKRAF

DISKAUN UNTUK NOVEL

JUALAN GUDANG AKHIR TAHUN 2016 KUMPULAN MEDIA KARANGKRAF

DISKAUN BUKU RESEPI

JUALAN GUDANG AKHIR TAHUN 2016 KUMPULAN MEDIA KARANGKRAF

DISKAUN BUKU KANAK-KANAK 1

JUALAN GUDANG AKHIR TAHUN 2016 KUMPULAN MEDIA KARANGKRAF

DISKAUN BUKU KANAK-KANAK 2

JUALAN GUDANG AKHIR TAHUN 2016 KUMPULAN MEDIA KARANGKRAF

DISKAUN BUKU KANAK-KANAK 3

JUALAN GUDANG AKHIR TAHUN 2016 KUMPULAN MEDIA KARANGKRAF

DISKAUN BUKU KANAK-KANAK 4

JUALAN GUDANG AKHIR TAHUN 2016 KUMPULAN MEDIA KARANGKRAF


DISKAUN PROJEK 100 BUKU 




#JualanGudangKarangkraf

Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

  1. waa'laikumussalam. alaaa, nak pegi tapi jauhhh :'( tskkk, sobsobsob

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN