BondeZaidalifahDotCom: MIKAYLA NOVEL TERBAHARU MELUR JELITA

MIKAYLA NOVEL TERBAHARU MELUR JELITA

2:18 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Petang

Hai reader semua, apa khabar... ada peminat novel dekat sini? Anda Peminat novel tulisan Melur Jelita? Sudah tentu Bonde peminat novel Kak MJ Nombor 1, Tak heranlah semua koleksi Kak MJ sudah menjadi koleksi Bonde. 

Bonde ada info untuk anda semua, Kak MJ ada novel terbaharu tau. Tajuk novel tersebut ialah :

MIKAYLA - MELUR JELITA



SINOPSIS MIKAYLA


BISMILLAH

Dengan…
Atau tanpamu… 
Aku tetap berlari!

Hardi-E. Ar Rahman
Produk muda dari Pusat Latihan Polis, Air Hitam
(PULAPAH)
Gila-gila, ceria dan playboy ayam-ayaman.

Wan Adra Mikayla
Kononnya berdarah Bugis
Dicop keturunan Si Bongkok Tanjung Puteri!

Gadis lanun diusik jejaka Minangkabau
Jadilah asam pedas astaghfirullahalazim bertemu masok lomak cili padi Alhamdulillah.

Hati Jiran Jendela Sebelah sudah terpaut.
Jawapan Hardie: Saya main-main Aje.

Berani kau cuit-cuit gadis Johor Bahru?!
Cap mohor Mikayla jelas bertanda di dada Hardie!

Dengan…
Atau tanpamu…
Aku tetap tersenyum!

Bagi anda yang berminat nak dapatkan novel tersebut, dibawah ada info Harga Novel :

Harga Novel:

Semenanjung : RM27

Sabah/Sarawak : RM30

Untuk tempahan on line di : Karyaseni (Diskaun RM3 Untuk Pembelian Online)


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

3 TEGURAN MEMBINA

  1. mikayla nama anak penerbit karyaseni...

    ReplyDelete
  2. Adehh menarik la pulak novel ni.. Nak beli pown yang x baca byk agik.. hurmm..

    ReplyDelete
  3. nak tanya.. kenapa ending dia macam tu? kenapa mikalya x dapat kebahagiaanya.. sangat menyanyat hati...

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN