BondeZaidalifahDotCom: LAST SHOPPING BLACK FRIDAY, CYBER MONDAY HARI NI! LEKAS...

LAST SHOPPING BLACK FRIDAY, CYBER MONDAY HARI NI! LEKAS...

12:56 pm

Assalamualaikum dan Selamat Pagi...


Hai.. Reader semua,

Apa khabar hari ni... Anda yang duduk diam-diam tu tak tahu nak buat apa.. Kan sudah gaji, apa lagi jengok-jengoklah web : lazada.com.my pasti stress anda hilang... hi hi hi

Promosi Black Friday-Monday di Lazada akan berakhir hari ini, jadi apa lagi... jangan lepaskan peluang... kalau beli on line anda boleh bajet perbelanjaan anda dan target apa yang anda mahu.. siap boleh baca review lagi...


PROMOSI BLACK FRIDAY, CYBER MONDAY 25-28 NOV





PROMOSI TEACHIES 1 LOVE GADGETS 29 NOV - 5 DEC




PROMOSI TREND - SETTERS 6-11 DEC






 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

  1. Syiokkk shopping bonde.. jom terjah lazada.. hehe

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN