BondeZaidalifahDotCom: SUPPORT ELLY MAZLEIN DALAM GEGAR VAGANZA 2016

SUPPORT ELLY MAZLEIN DALAM GEGAR VAGANZA 2016

11:22 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Malam

Hari ni masa lunch tadi, hari ni tergerak hati mak makan Kuey Teow, Bonde ajak officemate makan dekat luar, tak jauh pon dekat D'pulze Shopping Mall,  hari ni Bonde berpeluang beramah mesra dengan artis tau... walaupun tak makan semeja tapi artis tu tetap ramah dan ceria nak layan Bonde dengan officemate.

Elly Mazlein nampak sangat cantik, putih, gebus hanya pakai Lipstik dah nampak cantik wow apa rahsianya... opps!

Elly Mazlein sempat berkongsikan kegembiraannya tadi... apapun ujian dan rintangan yang Elly lalui moga ia dipermudahkan.. InsyaAllah Aamiin.



Bonde bersama Elly Mazlein


SUPPORT ELLY MAZLEIN DALAM GEGAR VAGANZA 2016


Elly Mazlein - Gegar Vaganza 2016


PROFIL ELLY MAZLEIN :

Elly Mazlein

SHARIFAH AIDA MAZLINA SYED HANAFI
35 - Perak
Keluarga & Latar Belakang
Janda, anak seorang (bekas isteri pengarah Azmi Hatta)
Pendidikan & Kerjaya
SPM; kini Pelakon
Album
Sutera Kasih (1997) Bungaku (2001) Elly (2001) Sabarlah Hati(2013)
Lagu Hit
Usah Ditambah Bara Yang Tersimpan, Bungaku Bakawali
Sejarah Awal Karier
Ditawarkan menjadi artis rakaman setelah menghadiri ujibakat di NAR Records. Kini lebih dikenali sebagai pelakon.


 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

1 TEGURAN MEMBINA

  1. Bestnya dapat jumpa dia..Memang manis orangnya..
    Suka tengok dia berlakon.. Natural je.. ^^

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN