BondeZaidalifahDotCom: DAPAT iPHONE 7 DENGAN HARGA RM 7.00 JER!

DAPAT iPHONE 7 DENGAN HARGA RM 7.00 JER!

9:54 am

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi...

Selamat pagi... Dan Selamat Berhujung minggu.. Seronoknya jadi orang bertuah bila nama kita disebut dalam pengumuman... "The Lucky is...." Tapi Bonde nak kongsikan kegembiraan kawan Bonde yang bertuah menang iPhone 7 tu... Atul adalah kawan satu office merangkap agen travel #GengTripPulau Bonde.


Bonde Bersama Atul bercuti di Kota Kinabalu, Sabah.

Sebelum reporter, paparazi dan mamarazi soal siasat dan interview dia, dah tentu Bonderazi siasat dulu hi hi hi. (Bonderazi pon boleh, kepohci jer nak interview )Bonderazi siasat dalam group whatsapp jer. hi hi hi.

DAPAT iPHONE 7 DENGAN HARGA RM 7.00


Soalan senang jer, Macam mana boleh menang iPhone 7 harga RM 7.00 ?

Jawapan Atul :

Saya order iPhone 7 dekat Celcom Shafbury, Masa tu Celcom buat Peraduan siapa yang order automatik tersenarai untuk cabutan bertuah.  So rezeki sayalah dapat No. 1.
Senarai Nama Pemenang iPhone 7

Senarai Nama Pemenang iPhone 7

Senarai Nama Pemenang iPhone 7

Wahhh dapat warna yang dihajati... Rose Gold

Senarai Nama Pemenang iPhone 7

Ni Bonde Jeles ni... Atul kata, artis yang datang interview dia... Artis yang cun tu... Siti Aliezad. Dia pon nak tau info macam mana Atul boleh menang!

Masa ambik hadiah hari tu Atul bawa Yin bersama.

Senarai Nama Pemenang iPhone 7

Peminat tegar Iphone... Alhamdulillah dah ada anak katanya.. bertambah lagi koleksi iPhone Atul.


Semasa sesi peyampaian hadiah tersebut ada dua orang artis iaitu Izzu Islam dan Siti Elizad dan seorang model iaitu Amber Chia yang turut memeriahkan event celcom di Sunway Piramid. (wahhh ceria sungguh pemenang-pemenang)



#GengTripPulau

Yahuuuu lepas ni kita pergi holiday, selfie guna iPhone 7 untuk next trip, Tahniah sekali lagi untuk Atul kata perpatah "rezeki tak pernah salah alamat".  Jadi baik-baik handphone tu yea.

Info : firstcelcom 

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

8 TEGURAN MEMBINA

  1. Allhamdulillah... tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa yg tahu kan.... :) tahniah tuk kwn sis

    ReplyDelete
  2. Rezeki dan tuah badan namanya tu.. sampaikan ucap tahniah pd kawan Bonde tu ya.

    ReplyDelete
  3. Best la menang iphone..

    AM dah lama mengidam nak pakai iphone sampai sekarang masih lagi mengidam..HUhuhu

    Ikhlas dari
    AlongMisuari.com

    ReplyDelete
  4. Tahniah! bertuahnya dah ada iphone dapat lagi iphone

    ReplyDelete
  5. Comelnya Iphone 7

    Regards
    Budy | Travelling Addict
    www.travellingaddict.com

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN