BondeZaidalifahDotCom: SEGMEN : Hang Komen Hang Bertuah

SEGMEN : Hang Komen Hang Bertuah

8:30 pm

Salam Dan Selamat Malam

Segmen Kedua hari ini ingin Bonde join adalah segmen :

SEGMEN : Hang Komen Hang Bertuah


[klik banner untuk join]

Apa kata Mek Zumbie tentang Segmen ni ???

Segmen ni senang. Segmen ni korang cuma perlu letak banner yang aku buat tu kat atas dan link kan ke entri ini.

Selepas itu, komen dekat bahagian komen entri ini beserta dengan link entri korang. Automatiklah aku akan boleh pegi blog korang kan?

Jadi, 10 blog bertuah akan aku pilih untuk aku buat full review pasal blog korang. 

Apa itu full review? Satu muka surat entri tu aku akan cerita pasal blog korang aje. No sharing sharing kononnya ahahaha XD. 

So apa tunggu lagi? Segmen bermula sekarangggggggggg

Moga Bonde terpilih dalam 10 yang bertuah Aamiin...


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

3 TEGURAN MEMBINA

  1. http://www.ayuinsyirah.my/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ayu dtg dari segmen yg sama.. jom singgah blog ayu.. ayu ade buat segmen bloglist...meh ramai2 join...tq

    ReplyDelete
  2. singgah sini dari segmen yang sama..

    http://www.mialiana.com/2016/09/segmen-hang-komen-hang-bertuah.html

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN