BondeZaidalifahDotCom: Giveaway Tunai By Ahmadhasif.my

Giveaway Tunai By Ahmadhasif.my

10:38 am

Assalamualaikum Dan Salamat Pagi...

Sempena Kemerdekaan tahun ini, Bonde sangat seronok melihat Semua Ibu/Bapa begitu kreatif menyediakan pakaian anak-anak yang bertemakan Hari Kemerdekaan.

Moga anak-anak yang berada di zaman sekarang tahu dan faham erti kemerdekaan yang pernah Malaysia kecapi pada tahun 1957.

Laungan Merdeka! Merdeka! Merdeka!



 Giveaway Tunai By Ahmadhasif.my



[Klik Banner untuk Join]

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

11 TEGURAN MEMBINA

  1. Good luck bonde. Senarai pemenang segmen dah ader :)

    http://mekzumbie.blogspot.my/2016/09/10-pemenang-segmen-hang-komen-hang.html

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen..dah lama tak buat GA and segmen. teringin nak buat lagi.huhu

    ReplyDelete
  3. Semoga berjaya..
    Salam Aidiladha...

    ReplyDelete
  4. Salam singgah blogwalking dri sgmen yg sma Bonde.Good luck!

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum & Salam Sejahtera..

    Sementara tunggu hari tamat giveaway ni jom blogwalking dulu blog peserta lain sambil2 baca artikle mengenai kemerdekaan yang mungkin dapat menaikkan semangat patriotik kita ni.. hehe..

    Senarai Peserta Giveaway Tunai RM30

    ReplyDelete
  6. singgah sini sambil follow balik^^

    http://misspurple17.blogspot.my

    ReplyDelete
  7. Good luck.. Cikla singgah dr segmen sama...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    ReplyDelete
  8. salam

    saya join juga

    http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/09/giveaway-tunai-by-ahmadhasifmy.html

    ReplyDelete
  9. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  10. Terima kasih kerana sudi menyertai giveaway ini..

    Senarai Pemenang Giveaway Tunai RM30

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN