BondeZaidalifahDotCom: TB : GATHERING RAYA KELAB BLOGGER BEN ASHAARI 2016

TB : GATHERING RAYA KELAB BLOGGER BEN ASHAARI 2016

6:34 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Petang...

Pada 30 Julai 2016 yang lalu, Kelab Blogger Ben Shaari telah mengadakan: 

GATHERING RAYA KELAB BLOGGER BEN ASHAARI 2016



Bertempat di Restoran Ummiza Cafe, Di Jenderam Hulu, Sepang.  Ummiza Cafe adalah selaku penaja tempat dan makanan pada Gathering kali ini.

Gathering Raya kali ini, diadakan bagi mengeratkan lagi silaturahim antara ahli KBBA9,  Ada diantara ahli masih belum bertemu secara reality, ada yang hanya berkenalan di laman sosial  dan blog, tujuan gathering ini juga diadakan untuk kenal lebih dekat lagi diantara satu sama lain.  Bukan setakat kenal di group whatsapp sahaja.  ( Nanti jumpa dekat luar pun tak kenal )

Alhamdulillah syukur kali ini, Bonde diberi peluang untuk hadir menjayakan gathering raya, Hadir dengan dihantar oleh Kanda kerana pada tarikh tersebut terdapat banyak jemputan 'open house' dan jemputan kahwin rakan kerja dan saudara di Kampung, dapat hadir sebentar sahaja sudah cukup gembira, kerana dapat meraikannya bersama rakan-rakan KBBA9 yang lain.   Dapat juga hadir memenuhi tuntutan jemputan rakan-rakan yang lain Alhamdulillah Syukur.

Suasana semasa Gathering Raya dimeriahkan oleh :



2 orang Mc yang havoc meletop bila bergabung, pada hari itu ialah SS dan Razi

IMG-20160730-WA0062

Umminani selaku wakil ahli KBBA9 memberi ucapan, Baca disini

Petikkan dari teks Umminani :

Semoga kerjasama yang ditunjukkan bukan berakhir disini, tetapi saya mendoakan agar kelab blogger ben ashaari dapat memberikan lebih manfaat kepada ramai orang melalui penulisan di blog dan lain-lain media sosial seperti facebook, instagram dan sebagainya.
Saya juga sentiasa berharap, pihak penaja tidak serik bekerja sama dengan kami semua, malah kami mengalukan jika ada lagi kerjasama yang boleh kita sama-sama laksanakan selepas ini. Saya juga mengalukan lebih ramai usahawan atau pihak yang berminat bekerjasama dengan Kelab Blogger Ben Ashaari tampil atau berhubung dengan kami. Insyaallah, kami cuba memberikan kerjasama yang sebaiknya.

Acara Bergambar :

Bersama Ketua KBBA9 : Ben Ashaari dan ahli KBBA9 yang hadir.


GATHERING RAYA KELAB BLOGGER BEN ASHAARI 2016

Bersama Ahli KBBA9 dan family.


GATHERING RAYA KELAB BLOGGER BEN ASHAARI 2016

Bonde tak lepaskan peluang nak rasa semua makanan yang ada masa tu, Bonde sempat makan menu-menu dekat bawah sahaja :

Ayam Grill Tajaan Seconditem Burger Banting

Seconditem Burger Banting


 Kambing Golek Grill Tajaan Seconditem Burger Banting


Seconditem Burger Banting

Seconditem Burger Banting

Yummy Sedapnye...

Seconditem Burger Banting

Burger Warna-warni Tajaan Seconditem Burger Banting


Burger Mini Pon ada..

Seconditem Burger Banting

Seconditem Burger Banting

Burger Mini ni Comel Sangatlah... Hi hi hi

Seconditem Burger Banting

Makanan yang ditaja oleh Ummiza Cafe pagi pagi itu :

Macam-macam makanan ada, yang paling best ada Laksa wah sedapnya Laksa.

Ummiza cafe

Ada fav Bonde Pulut Kuning dengan kuah kari arghhhhh macam mana nih semua nak kene makan...

Ummiza cafe




Selain Makan-makan ada juga diselitkan acara-acara berikut :

-Cabutan Bertuah
-Karaoke berduet
-Pertandingan makan burger bloger Lelaki/Wanita
-Pertandingan Pakaian Cantik Dewasa Lelaki/Wanita
-Pertandingan Pakaian Cantik Kanak-kanak Lelaki/Wanita

Terima kasih diucapkan kepada Penaja-Penaja berikut :

Penaja Lokasi & Makanan UMMIZA CAFE


Ummiza cafe

Penaja Burger SECONDITEM BURGER BANTING


Seconditem Burger Banting

Minuman Rasmi Oleh YEO’S MALAYSIA
Yoe's Malaysia

Penaja Hamper Utama :

COSMODERM / TIGERUS / FATA BESTARI HOLDING
Cosmoderm, Tiger Milk,
Moga di tahun hadapan ada lagi Gathering Raya, InsyaAllah jika diberi peluang akan turut serta.


Sehingga berjumpa lagi...
 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN