BondeZaidalifahDotCom: GRAND LAUNCHING BEAUTY PALACE FOLLOWER ALL ABOUT KOREAN BEAUTY EVENT

GRAND LAUNCHING BEAUTY PALACE FOLLOWER ALL ABOUT KOREAN BEAUTY EVENT

10:14 am

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi...


Sabtu lepas Bonde dapat jemputan untuk ke Event Beauty Palace Korea Blogger Party wow bestnya dapat jemputan ni.. 

Seperti semua sedia maklum mana ada wanita yang tak sukakan kosmetikkan! lebih-lebih lagi untuk kelihatan cantik menawan putih gebus semua tak nak lepaskan peluang rasanya... termasuk Bonde.

Grand Launching Beauty Palace Follower



13781889_1127169890679512_4718771584675084358_n

Event telah diadakan di Kiaramas Coperate, Alhamdulillah akhirmya sampai juga ke tempat event tepat pada masanya.. kali ni Bonde guna public transpot iaitu KTM Komuter dari Nilai dan Transit di KL Central untuk Ke Segambut dan pertama kalinya mengunakan GrabCar servis dari KTM Segambut untuk ke Kiaramas.  Nasib ada Cikza yang rajin menguruskan tempahan GrabCar bukan apa yang lain Bonde, Yaya, Yuyin dan Zura memang tak ada App tersebut dekat handphone... kiranya Cikza memang power hari tu menguruskan GrabCar untuk kami semua.  Terima kasih... 

Dan sampai di Kiaramas tepat waktunya pada jam 4.00 petang!

Di meja pendaftaran dah nampak tag nama Bonde Zaidalifah Wow... Cantik tag nama ni ada line pink colour...


Ada photo booth tau... apa lagi kene ambik pic dekat sini...



Untuk event Grand Launching Beauty Palace Follower kali ni, Sebenarnya ada tema Pakaian tau, iaitu white & blue... Kira Bonde ikut tema kali ni... ha ha ha baju dan tudung cari last minute! Nasib jumpa warna yang dikehendaki alhamdulillah dipermudahkan... Kalau tak mesti runsing kena tema betul tak!





Tujuan Grand Launching ini diadakan untuk memperkenalkan produk Baharu Korea iaitu untuk Skin Care dan Skin Foot untuk pasaran dan penjualan di Malaysia.  Jemputan untuk event ini bukan semuanya blogger ianya juga di buka kepada follower Facebook Beuty Palace.

Siapa tak nak cantik seperti gadis-gadis Korean.. angkat tangan he he he..

Baiklah Bonde perkenalkan Produk untuk Skin foot iaitu Thessak.. Produk ini untuk kegunaan kaki, kesihatan kaki pon sangat penting kene jaga jugakan.. kalau kaki tak sihat dah tak boleh nak jalan-jalan... ibarat perpatah melayu berbunyi "patah kaki" maksudnya tidak boleh kemana-mana.

Bonde suka Hell Skin Balm sangat wangi...


Thessak Perfume memang wangi suka sangat bauannya yang semulajadi.  Bau seperti one drop Perfume. 


Thessak Perfume dalam Set.


Stylish Tatto 


Atomy Skin Care


Produk Atomy (Lip Color)


Produk Skin Care Jenama Rene-Cell





LUKY DRAW 

Yeay... Bonde dapat Lucy draw tau! dapat :

Original LANEIGE KOREA SAMPLE KIT



Apa ada dalam kotak tu tadaaaaa.........

★100% original LANEIGE KOREA SAMPLE KIT★ UP TO 4 SET GET 1 SHIPPING FEE

Kalau anda nak tau lebih lanjut mengenai produk di atas bolehlah klik : list.qoo10.my

Tak sabar nak review produk dia.... paling suka Perfume tu wangi..



Bersama kawan-kawan Blogger yang lain... di Event tersebut :) havoc







 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

0 TEGURAN MEMBINA

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN