BondeZaidalifahDotCom: TELEMOVIE RAYA 2016 [ DRAMA ADAPTASI NOVEL]

TELEMOVIE RAYA 2016 [ DRAMA ADAPTASI NOVEL]

3:17 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Petang...

Hai semua... Masa raya hari tu, bila dah masing-masing semua pergi raya memang tak dan nak layan tv.... dapat tengok pun ada sebab melayan tetamu berhari raya, tengok dah separuh jalan sebab baru pulang berhari raya, ada tu, yang nak habis dan ada yang belum mula tapi dah kene follow family beraya!... begitulah meriahnya hari raya betul tak ?

Dah nama pun Raya... memanglah seronok kan!

bagi anda yang terlepas nak tengok Telemovie masa raya hari tu.. dekat sini Bonde ada Share link (just klik pic telemovie yang anda nak tengok tu)

Selamat Menonton :)

TELEMOVIE RAYA 2016!



Tuan Anas Mikael 5 Hari Beraya

klik sini ---> [1] [2] [3] [4] [5]

 Cinta Si Wedding Planner Raya

Cinta Si Wedding Planner Raya 


Hello Mr Perfect Raya

Hello Mr Perfect Raya 

Kau Aku Kita Raya



Kau Aku Kita Raya  



Tersuka Tanpa Sengaja Raya

Tersuka Tanpa Sengaja Raya 


M.A.I.D Pun Nak Raya

M.A.I.D Pun Nak Raya 


Isteri vs Tunang Raya

Isteri vs Tunang Raya 


Suami Tanpa Cinta Raya

Suami Tanpa Cinta Raya 


Sha Shah dan Syawal

Sha Shah dan Syawal 


 Cik Cinderella Dan Encik Tengku Raya

Cik Cinderella Dan Encik Tengku Raya 


 Akadku Yang Terakhir Raya

Akadku Yang Terakhir Raya 



Cinta 11 Syarat Raya

Cinta 11 Syarat Raya  

Rindu Awak 200% Raya

Rindu Awak 200% Raya



 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. Semua x sempat nak tengok.. Tertengok sikit2 jer.. pastu ntah ke mana.. sebok beraya.. Tq share link..

    ReplyDelete
  2. Ekin siap dowload dalam lappy tengok dengan ibu mentua hihihihihi hari ini saja dah 3 drama

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN