BondeZaidalifahDotCom: Segmen Sesuci Lebaran By Hani Rahman

Segmen Sesuci Lebaran By Hani Rahman

8:40 am

Assalamualaikum Dan Selamat Pagi..

Segmen ke 3 Bonde Join hari ni ... mana tahu terpilih dalam 10 calon untuk menghiasi bloglist blog Hani Rahman :)


[ KLIK BANNER UNTUK JOIN ]

Syarat-syarat yang diwajibkan mudah dan ringkas seperti dibawah :

1. Follow blog Kisah Hidup Ku & Jom Bercontest
2. Add FB Hani Rahman
Twitter @HaniFadhlina
3. Buat entry, buh banner kat atas tu & backlink ke entry nie ...

4. Tinggal kan link entry korang kat entry nie jer ...

5. Nanti saya akan senaraikan peserta dan kita kena sesame blogwalking ...

Dah tamat nanti saya akan pilih 10 blog untuk disenaraikan dalam Bloglist Sesuci Lebaran ... Harap-harap dapat sambutan ... 


~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

8 TEGURAN MEMBINA

  1. singgah syawal
    http://belogs.blogspot.my/2016/07/segmen-sesuci-lebaran-by-hani-rahman.html

    ReplyDelete
  2. Terima kasih kerana sudi join Segmen Sesuci Lebaran ... Jom skodeng sape itu ...
    Pada yang belum join, meh ler memeriahkan suasana ...
    http://jombercontest.blogspot.my/2016/07/senarai-peserta-segmen-sesuci-lebaran.html

    ReplyDelete
  3. Singgah sini dari segmen yang sama =)

    ReplyDelete
  4. Good luck..

    Singgah dr segmen sama....

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/07/segmen-sesuci-lebaran-by-hani-rahman.html

    ReplyDelete
  5. Singgah daripada segmen yang sama.. good luck yee
    http://hiphiphorray15.blogspot.my/2016/07/segmen-sesuci-lebaran-by-hani-rahman.html

    ReplyDelete
  6. Selamat Hari Raya..Ucing Singgah Dari Segmen yang sama (>.<)

    http://ucingkadayan.blogspot.com/2016/07/segmen-sesuci-lebaran-by-hani-rahman.html

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN