BondeZaidalifahDotCom: "Ramadhan/Syawal Giveaway by Nadia Reza"

"Ramadhan/Syawal Giveaway by Nadia Reza"

8:31 am

Assalamualaikum Selamat Pagi...

Weee huuu lastday hari ni sempat lagi nak join :

"Ramadhan/Syawal Giveaway by Nadia Reza"
Ramadhan/Syawal Giveaway by Nadia Reza
Syarat dan cara join "Ramadhan/Syawal Giveaway by Nadia Reza" ni senang jea. Simple sangat-sangat..

1. Buat satu entry blog bertajuk "Ramadhan/Syawal Giveaway by Nadia Reza".

2. Copy banner di atas dan"Backlink:" ke entry ni.

3. Letakkan pada bloglist korang. (^_^)

4. Follow dan Like :
❤️ Blog Nadia Reza 
❤️ Blog Nira Nazri 
❤️ Instagram : shaklee_nadia
❤️ FB Pages : Love Vitamin Love's

5. Jangan lupa tinggalkan komen pada ruang komen entry GA ni.

 
 ~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

2 TEGURAN MEMBINA

  1. thanks bonde sudi join dan BG blog nadia.. nadia follow #1037. maaf jugak lambat update dlm list. good luck.. =)

    ReplyDelete
  2. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN