BondeZaidalifahDotCom: PROMOSI PAMPERS MAMYPOKO DI BIG BABY FAIR

PROMOSI PAMPERS MAMYPOKO DI BIG BABY FAIR

9:10 pm

Assalamualaikum Dan Selamat Petang.....

Bonde nak beri tahu ibu,mommy,mama,umi semua... Bahawa pihak Lazada akan mengadakan :

Jualan Online Big Baby Fair 

pada 27-31 Julai 2016



Jadi pada ibu,mommy,mama,umi jangan ketinggalan untuk membelibelah secara online nanti. Pelbagai jenama ada dipromosikan, Untuk anda yang mencari pampers berjenama , berkualiti, tahan lama dan yang penting baby selesa. Kebetulan promosi ni berlangsung masa gaji keluar jadi Ibu,Mommy, Mama, Umi simpan duit...(guna duit selit-selit) semasa promosi belilah MamyPoko, sebab apa Bonde kata ia bagus dan berkualiti ia tidak mudah bocor dan ia senang digunakan hanya sarungkan sahaja.

Jika Baby aktif pun, tak mengapa kerana ia boleh dipakaikan semasa Baby sedang berdiri...

http://ho.lazada.com.my/SHHFYu

Sebab apa MamyPoko Jenama yang diyakini :

~ Pas dibadan tanpa dikencangkan

~ muat sekeliling tanpa ketat

~ mencegah bocor dan kotoran cair

~ mengelakkan najis lembut dari kebocoran

http://ho.lazada.com.my/SHHFYu

~Dan ianya tahan hingga 12 jam

http://ho.lazada.com.my/SHHFYu

Pampers yang berjenama murah ada kalanya membuatkan kulit Baby jadi melecet, Ianya akan membuatkan Baby jadi tidak selesa dan sentiasa menagis sepanjang hari disebabkan rasa yang pedih pada bahagian yang melecet.  

Untuk itu Bonde cadangankan bertukarkan kepada Jenama yang diyakini selesa iaitu MamyPoko. 

Adik Mikail berusia 7 bulan, berat 7 kg mengunakan saiz M :

http://ho.lazada.com.my/SHHFYu

Nak Pakai pon mudah sahaja.

http://ho.lazada.com.my/SHHFYu

Kalau Baby selesa ia akan kurang meragam, jadi sebagai Ibu,Mommy,Umi, Mama mudahlah nak buat apa sahaja tak risau anak meragam.


Baby Mikael ceria bersama MamyPoko...  Sayang Mika....

 


Untuk memudahkan anda semua membeli belah, TAK PERLU BERATUR PANJANG DAN BERSESAK-SESAK...  sila ke KLIK link berikut untuk keterangan lanjut :




~ Bonde Senyum Riang ~

Baca entri yang lain

6 TEGURAN MEMBINA

  1. Anak kami memang pengguna setia mamypoko

    ReplyDelete
  2. baheja... abuya yg belikan pamperss tau...
    mmg guna mamypoko ni... corak baru ke tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yea... jangan lupa shoping big baby fair sale

      Delete
  3. Mudahnya membeli online...tak payah beratur panjang

    ReplyDelete
    Replies
    1. tahu-tahu barang sampai je kat depan mata

      Delete

~Awak sportinglah....terima kasih bagi comment.
~sila tinggalkan link untuk Bonde balas kunjungan...
~Dari Bonde Senyum Riang


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di iffah208@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.bondezaidalifah.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Arkib Blog

Babab.net

JUMLAH PAPARAN HALAMAN